עבור לתוכן

קבצי Mp3 דפוקים

Featured Replies

פורסם

יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים

זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה

עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים

ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים

יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו?

או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..)

תודה. :]

פורסם

למה שתשיג 50 שירים שאתה לא רוצה בכלל לשמוע?

פורסם

הוא לא רוצה לשמוע את כולם באותו רגע

אבל הוא רוצה לדעת מי מהם דפוק ומי לא

רגע מאיפה אתה משיג 50 שירים באופן חוקי???

אם זה באופן חוקי אז תחזור לחנות אם חבר שלך צרב לך אז זה לא ממש חוקי

בכל מקרה אתה יכול לפתוח את כל השירים בAUDACITY או כל תוכנת עריכה אחרת ולהסתכל על הגרף של המוזיקה ואם אתה רואה תבנית שחוזרת על עצמה או משהו מוזר בגרף ישר תוכל לדעת שהקובץ פגום

המלצתי על AUDACITY כי זה אופן סורס

ולא ממש ניראה לי שזה הפורום המתאים

פורסם

קודם כל, מותר להוריד קבצי אודיו, אפילו אם הם שירים, בפורמט מפ3, כל עוד זה לא חומר רשום ששיך למישהו ואתה מוריד אותו בחינם.

ולעיקר - אם הקבצים מקורם בKAZAA, יש שם הרבה קבצים דפוקים. אני שמעתי רק על קבצים עם תיקים וצלילים מעצבנים, לא על דברים שנשמעים כאילו הם קופצים אחורה, אבל אולי גם זה.

זה התחיל בערך בזמן שכל התביעות של הRIAA בארה"ב והשמועה אומרת שהם הושתלו בKAZAA במכוון. בין אם זה מכוון או לא, זה קיים שם. אולי בגלל זה.

פורסם

טוב אז ככה ....לשאלתך מה עושים אם הקבצים פגומים אז קודם כל מקללים את הRIAA ואחורי זה אתה מוריד את SHAREAZA שזו תוכנה שבה ברגע שיש קובץ פגום אז הקהילה שזה גם אתה מסמנים אותו ככה שרק קבצים אמיתיים הופכים להיות פופלריים ולא כמו בקאזזה המאפנה שאחריך מורידים אותו עוד 20000 איש ! ;)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אז בקשר לתשובות שלכם

1. אני כן רוצה לשמוע את כולם אבל לא עכשיו

2. לא אמרתי שזה באופן חוקי - אבל לא אני הורדתי ( חחח הוא הוריד לי הוא אשם :] )

3. אם אני ישתמש בתוכנה SHARZZA או מה שזה לא יהיה, זה יעזור לאחרים לא לי, כי אני מוריד מאחרים לא מעצמי, לא אכפת לי כרגע לעזור לאחרים אני רוצה להוריד שירים נורמליים בעצמי בלי שזה יתקע ( שאחרים יתקינו :] )

בכל מקרה יש משהו כזה שיכול לעזור לי למצוא את השירים הדפוקים?

כי אני שם ליסט ונגיד יוצא מהמחשב (הולך למחשב אחר או לטלויזיה)

פתאום בשיר מספר 13 מתחילים תיקים והפרעות עצבניות שתוקעות את זה ומקפיצות אותי, לא אוהב את זה...

תודה :)

פורסם

קח לך 20 דקות ופשוט "תריץ" שירים...במקום לשמוע הכל, תריץ ע"י מקש הימינה כל פעם 5 שניות אם אני לא טועה או אולי 10...

ככה תוכל למצוא את רוב הפגמים.

פורסם

תוריד בסול סיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים