עבור לתוכן

בקשה- הסבר על oc למתחילים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עומרי- חדש פה בפורום- ופתחתי את הת'רד הזה בשביל אנשים כמוני. (תכף תבינו)

אני תמיד הסתכלתי על ההגדרות של המחשב כאל קדושות ואף פעם לא היה לי את האומץ או הידע כדי לגעת בהן.

היום, החלטתי להתחיל בכל הנושא שקוראים לו אוברקלוקינג. הסתכלתי בפורום (בעיקר בנעוצים) וגיליתי שכל הקישורים הם לכתבות מ2006. אולי אני טועה פה- אבל לדעתי זה קצת לא תקף היום (חלק מהדברים) וגם אוליי טיפ טיפה לא ברור :-\ .

המטרה פה היא שאתם, (משתמשי הפורום) תתנו לי מידע איך להתחיל (בתוך התחלה לא צריך להוציא תוצאות מדהימות- רק להמהיר את המעבד 'בקטנה')

ואני (או כל אחד אחר שגם רוצה) אשאל שאלות ככל שאני אתקדם, ובסוף - אם זה יצליח ואנשים יירתמו למשימה- אולי אפילו נוכל להרכיב מדריך חדש לאוברקלוקינג שיהיה קצת יותר חדש (וברור) למשתמשים החדשים פה- כמוני .

מקווה מאד שזה יצליח ותתחילו לשלוח תגובות במהירות :xyxthumbs:

פורסם

אנחנו באותו מצב. אני חושב שהמפרט שלי די מתאים למטרה ומעולם לא ניסיתי OC.

פורסם
  • מחבר

בבקשה אנשים!!!

אני לא מבקש מדריך מפורט באורך 20 עמודים- אני רק מבקש הדרכה ראשונית כדי לקבל מושג מה לעשות ואיך.

בנוסף תזכרו שכשאתם כותבים פה אתם לא עוזרים רק לי- אתם עוזרים לעוד אנשים, שחלקם אפילו לא רשומים בפורום, ושרק רוצים לקרוא וללמוד.

פורסם

אז בבקשה עומרי, תקרא את המאמרים והמדריכים והביקורות באתר, תריץ חיפוש בפורום, ותאמין לי זה יחסוך לך את השאלות בתרד הזה וההמתנה לאותם תשובות. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים