עבור לתוכן

נייד dell vostro 1015 הורג אותי :-)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו.

הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות .

המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו.

עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb.

אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה.

אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד.

תודה רבה ויום טוב חברים.

פורסם

לא ממש הצלחתי להבין מה הבעיה אתה לא מצליח לבצע בוט משום רכיב (דיסק קשיח, דיסק מדיה, וDOK)?

אני לא ממש יכול לראות את הקשר של Linux לכלהעיניין

Boot Device מגיע הרבה לפני ה BootSec של מערכת ההפעלה..

ובכלל אמרת שעשית פורמט מלא לדיסק הקשיח ככה שלא אמורה להיות סיבה כזאת או אחרת שתהיה בעיה עם ה Boot

אני הייתי מנסה בתור שלב ראשון לאפס את הביוס

היכנס לביוס ע"י לחיצה על F2 בעליית המחשב לאחר עליית הביוס לחץ על F9 (אם אני לא טועה) לאחר מכן על F10 לשמירה

כעת בצע ריסטרט ובעלייה לחץ על F12 נסה לבחור רכיב בוט מסויים (דיסק קשיח, דיסק מדיה או Dok) בתאם לרכיב בוט שהחלטת לחבר..

עדכן אותי אם עובד

פורסם
  • מחבר

הנה הסבר הכי פשוט שיש, וסליחה אם לא הייתי ברור.

ברגע שהתקן ה-ubuntu אז מאותו רגע לא היה אפשר לעשות שום boot במחשב, עד לאותו רגע המחשב עשה בקלות boot מ-cd או usb.

אז מה שעשיתי פשוט מחקתי את כל הארד דיסק כי חשבתי שאז הבעיה תיפטר אבל לצערי היא לא, ולבנתיים אין לי שום מערכת הפעלה במחשב ואין לי שום דרך להתקין מערכת הפעלה כי המחשב לא עושה לי boot ולא משנה מאיפה.

השאלה שלי היא האם יש לי דרך להתקין מערכת הפעלה במחשב, או האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להמליץ לי על פתרון.

בחרתי באפשרות של להחזיר את הביוס לברירת מחדל שלו וגם זה לא פתר כלום.

תודה רבה על העזרה

פורסם

מה עם לחיצה על F12 מיד בעליית המחשב זה לא מניב Quick Boot Menu?

פורסם
  • מחבר

אני יכול להhכנס לביוס זאת לא הבעיה' הבעיה היא שהמחשב לא מוכן לעשות boot מ-cd ולא מ-usb

פורסם

אולי משהו לא בסדר בדיסק או בכונן שיצרת. ממליץ לך לקחת פלאש קטן ולהעלות עליו memtest86

ולבדוק אם הוא עולה.

פורסם

קודם כל לאפס את הביוס.

אם לא עזר אז תשלוף החוצה את ההארדיסק כי הוא SATA

ותחבר אותו לכל מחשב נייח אפילו ותפרמט שם

שתחזיר את ההארדיסק המפורמט למחשב לDELL הוא כבר ידע לזהות את החומרה החדשה

מנסיון

פורסם

למה הכוונה "לא מוכן"? אתב בוחר שיעשה BOOT מה-CD ומה קורה?

פורסם

אולי משהו לא בסדר בדיסק או בכונן שיצרת. ממליץ לך לקחת פלאש קטן ולהעלות עליו memtest86

ולבדוק אם הוא עולה.

F12 זה לא לביוס F2 זה לביוס (או לפחות עד כמה שאני יודע, ככה זה בשני ה Dellים שלי)

F12 זה Quick Boot Menu

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה.

וצריך להבין שאת הארד דיסק המחשב מזהה אין שום בעיה רק הבעיה שהארד דיסק ריק ואני רוצה להתקין win7.

וכשאני מנסה לעשוות למחשב boot מ- cd או מ-usb הוא פשוט לא נותן!!

זאת אומרת האופציה מופיעה ואני מסמן שהמחשב יתחיל לעשות booo from cd אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא פשוט רושם לי שאי אפשר לעשות boot from cd כנ"ל גם ב-usb.

:-(

פורסם
  • מחבר

תמונה

חשוב לציין שאני מצליח להכנס לביוס ולשנות את ה-boot הבעיה היא שברגע שהמחשב מופעל מחדש הוא פשוט לא מצליח לקרוא את הכונן או את ה-usb

פורסם
  • מחבר

סליחה על האיכות אבל ההודעה היא "no bootable devices"

פורסם

ואנחנו בטוחים ששני אלו הם אכן Bootable?

מאיכן האימצ' של הווינדוס וכיצד צרבת את הדיסק?

על איזה מהירות?

כיצד הכנת את ה USB עם תוכנה או עם DiskPart?

אתה בטוח שהאימצ' עצמו הוא Bootalbe?

פורסם
  • מחבר

ה-win בדיסק בטוח בסדר כי התקנתי אותו כבר כמה פעמים בעבר ורק לפניי יומיים התקנתי אותו בנייד אחר.

בנוגע ל-usb אני פשוט העברתי את כל הקבצים מהדיסק ל-usb אם הייתי צריך לעשות משהו אחר אז אני אשמח אם תסבירו לי איך.

בכל אופן באמת תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים