עבור לתוכן

המחשב לא נדלק, אין שום תגובה

Featured Replies

פורסם

לא ניקיתי את המחשב איזה שנה, אז דפקתי לו ניקוי קטן עם מטליות לחות למאווררים..

בקיצור אני מחבר הכל לחשמל ולא נדלק, אין שום תגובה בכלל.. :kopfpatsch:

המפרט:

E

E8400

EP45-DS3

2X2GB RAM

640GB SAMSUNG

HD4870 1GB TOXIC

CM690

CM REAL POWER PRO 650W

.. יש משהו לעשות/לבדוק או רק להזמין טכנאי? :s05:

תודה

פורסם

דבר ראשון - אין לך שום מפרט מחשב בצד , תבדוק שרשמת ושמרת אותו כראוי ,

דבר שני - האם בדקת את עצמך לאחר הניקוי שחיברת בחזרה הכל כמו שצריך ולמקומות הנכונים ?

גם אם אתה אומר שאין שום תגובה כאשר אתה מדליק את המחשב (ז''א המאווררים לא מסתובבים , אין ציפצופים של הלוח אם והמסך לא נדלק) אז זה בהחלט יכול להצביע על הבעיה בספק כוח , או שהוא נשרף או שהוא עושה בעיות , במקרה כזה ההמלצה הכי הגיונית וראשונה זה להשתדל לבדוק את המחשב עם ספק כוח תקין אחר ולראות אם המחשב יעלה .

פורסם

תוודא הלוח מחובר למארז. תנסה להפעיל את הספק ידנית ע"י קיצור החוט השחור והירוק עם סיכת משרד למשל.

פורסם

יכול להיות שבטעות לחצת על כפתור הכיבוי בספק?

פורסם

ניקית לוח אם עם מטליות לחות?

תתפלל שלא עשית קורוזיה בלוח וצריך להחליף לוח אם בינתיים תזמיו טכנאי שיחליף לך ספק כוח למען ניסוי ותעיה או איך שלא רושמים את זה

פורסם

מטליות לחות לא יעשו קורוזיה. זה שקול לטענה שתתבע באמבטיה.

פורסם

מנקים מחשב עם ספריי לחץ אוויר

פורסם

השלבים אם כן-

1. בדוק שבאמת הכל מחובר ובכיוונים הנכונים (אם יש חיבור שיכול להתהפך). יש אולי גם חיבורים שיכולים להתחלף במקומות (בסבירות מאוד נמוכה). כמו כן, בדוק שכל המדגים דולקים (יש את שמתג של הספק כוח, שאנשים נוטים לשכוח ממנו).

2. אם הכל תקין ובכל זאת לא קורה כלום, תנסה להחליף ספק כוח, שהוא בסבירות גבוהה המניאק שתוקע.

3. אם עדיין אין תגובה, תצטרך לבדוק כל חלק וחלק על מערכת אחרת, עד שתראה מה לא תקין... אם יש תגובה, אבל לא חיובית, תכבה, תנתק הכל ותבדוק מה נשרף...

4. שום דבר לא עזר, הכל תקין ואתה אובד עצות- קרא לטכנאי אמין, אחד שאתה יכול לסמוך עליו שלא יכריח אותך לקנות דברים שאתה לא צריך.

זה כל מה שאני יכול לעזור. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

הוספתי את המפרט (פעם היה לי בצד לא יודע למה הוא נעלם):

E8400

EP45-DS3

2X2GB RAM

640GB SAMSUNG

HD4870 1GB TOXIC

CM690

CM REAL POWER PRO 650W

כמו שאתם רואים הספק דיי חזק והמחשב לא עשה בכלל בעיות 3 וחצי שנים. לא יודע איך ניקוי קטן יכול לפגוע בספק? וכן אין שום תגובה כשאני מנסה להפעיל אותו והכל מחובר והמתג על ON

פורסם

גם הPOWER SWITCH של כפתור ההדלקה? מה קורה אם אתה מקצר את הפינים המתאימים בFRONTPANEL על הלוח?

פורסם

תוודא הלוח מחובר למארז. תנסה להפעיל את הספק ידנית ע"י קיצור החוט השחור והירוק עם סיכת משרד למשל.

באים לבקש עזרה ומתעלמים מהדברים הבסיסיים שהוצעו.

פורסם
  • מחבר

גם הPOWER SWITCH של כפתור ההדלקה? מה קורה אם אתה מקצר את הפינים המתאימים בFRONTPANEL על הלוח?

הייתי רוצה לדעת איך לעשות את הדברים האלה לפני שאני משחק שם

פורסם

אז שואלים לא מתעלמים..

בחלקו האמצעי של החלק התחתון של הלוח יש מספר פינים עם רקע בצבעים שונים, אפשר לראות פה בתמונה . יש כבל מסוים שמתחבר לפינים עם הרקע האדום? גם אם קיים תוציא אותו ותחבר אותם בעזרת מברג או משהו מתכתי לרגע קטן.(ותוודא שהספק על ON)

לגבי בדיקת הספק, תוציא את הכבל עם החיבור הגדול והמלבני שמחובר ללוח, ותקצר שם את בין הכבל הירוק לאחד השחורים עם משהו מוליך, הספק נדלק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים