עבור לתוכן

ישנה אפשרות להדליק את המחשב מהמקלדת?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להדליק את המחשב מהמקלדת ע"י לחיצה..זה אפשרי?

פורסם

אפשרי עם לוח אם של GIGABYTE

פורסם
  • מחבר

אוקי יש לי לוח אם של GB אמנם ישן אבל כן...

פורסם

איך זה קשור ללוחות של GB?

לגבי האפשרות, זה אמור לעבוד רק עם מקלדת PS/2, ולא בטוח שיש את האופציה הזו בביוס של הלוח שלך. תחפש Power On By PS/2 Keyboard בPOWER MENU או מה שלא יהיה בביוס שלך.

פורסם

לפעמים בלוחות של GB לא כל תפריטי ה BIOS מוצגים וחלק נסתרים מהמשתמש וצריך ללחוץ CTRL+F1 כדי להציג אותם . יכול להיות שההגדרה שאתה מחפש תתחבא שם..

פורסם
  • מחבר

אז כבר אני לא מבין.....יש לי מיקלדת Microsoft Wireless Keyboard 3000 v2.0

מה אני עושה כדי להגדיר לחצן במקלדת שידליק לי את המחשב?

פורסם
איך זה קשור ללוחות של GB?

ברוב הביוסים של לוחות GIGABYTE ישנה האופצייה POWER ON BY PASSWORD

חבל כרגיל שאתה מגיב לפני שבררת. :nono:

פורסם

אני יודע שזה אפשרי במקלדות עם חיבור PS/2.

המקלדת שלך מחוברת ב-USB.

אני לא בטוח שאפשר להדליק את המחשב בעזרת מקלדת USB, אבל אפשר להעיר אותו משינה.

פורסם

ברוב הביוסים של לוחות GIGABYTE ישנה האופצייה POWER ON BY PASSWORD

מה זה "POWER ON BY PASSWORD"(אף פעם לא ראיתי אפשרות כזו בשום ביוס, אולי אתה מתכוון לאפשרות לשים סיסמא בהדלקה), ואיך זה קשור להדלקת המחשב דרך המקלדת?(אפשרות שהיא ממש לא יחודית לGB)

פותח הדיון, המקלדת שלך היא מקלדת USB, בלוח שלך אפשר כנראה רק עם PS/2 , בלוחות חדשים עם UEFI כנראה שאפשר גם עם USB (אצלי אפשרי בASROCK H67ITXׂ) .לא זכור לי אפשרות לUSB בביוסים של לוחות ישנים. מה דגם הלוח שלך?

פורסם
אף פעם לא ראיתי אפשרות כזו בשום ביוס

את זה אתה אמרת.

ולא ציינתי שזה יחודי לGIGABYTE, פשוט לא מצאתי את האופצייה הזאת בלוחות אם אחרים - בבקשה לדייק!

פורסם

נניח שיש דבר כזה( לי בכל אופן לא זכורה אופציה כזו - אולי זה רשום קצת אחרת).

עריכה: אחרי חיפוש קטן, מסתבר שזו האופציה להדליק עם מקלדת PS/2 כמו בלוחות של חברות שונות רק שGB הוסיפו אפשרות לקבוע צירוף מקשים כסיסמת הדלקה ולקרוא לזה אחרת.

פורסם

אז אילו עוד אפשרויות יש?

פורסם

תלוי בביוס, בחלק אפשר לבחר מקש מסויים מתוך כמה, בחלק מדובר על כל מקש.

אגב בדקתי איך האופציה רשומה, בלוחות שונים של GB - בדומה ללוחות של יצרנים אחרים - POWER ON BY KEYBOARD רק שקיימת אופציה נוספת לקביעת סיסמא מתחת.

גם בדקתי לוחות עם UEFI מסתבר שזה לא מדויק לגבי USB, אבל לפחות קיים בביוס של אסרוק.

פורסם

נעשה קצת סדר בדברים - מדובר בהגדרה של ביוס - WAKE ON EVENTS - שהם כוללים ולא מוגבלים ל:

מקלדת

עכבר

רשת

אישית אני משתמש בהדלקת המחשב מרשת וממקלדת

מאוד שימושי - המה גם שעקב כך שיש לי ילדים קטנים כפתור ההדלקה לא נגיש (מארז של אנטק עם דלת ננעלת)

פורסם

אכן, אני מדליק את המחשב שלי מהאייפון עוד שאני במעלית, WOL עובד מצויין..

לגבי מקלדת עכבר ושאר עניינים... זה פשוט תלוי בביוס זה הכל, האופצייה קיימת או שלא, וגם ההגדרה משתנה בין לוח ללוח.

אז או שתקרא בהוראות של הלוח שלך או שתזמין מישהוא שיודע לבצע את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים