פורסם 2004 בינואר 1021 שנים במצב שלך הכי נחמד זה שתהפוך את המסך ל...... נכון! כדור בייסבול . לפחות תהנה...
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים אני רק העלה פה את נושא הבטיחות לרגע .. למרות שמסך מחשב\טלביזיה מנותק מהחשמל , עדין יש סכנה להתחשמלות ... רק אומר.. ליתר ביטחון
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים אני רק העלה פה את נושא הבטיחות לרגע .. למרות שמסך מחשב\טלביזיה מנותק מהחשמל , עדין יש סכנה להתחשמלות ... רק אומר.. ליתר ביטחון איך ?
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים זה נכון, אם רוצים להתעסק עם הבפנים של המסך, כדאי קודם כל להוציא אותו למשך לילה שלם מהחשמל, ולגעת עם כפפות, ליתר בטחון, אבל אני בטוח שHoly יודע מה הוא עושה, והוא גם מודע לזה..
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים 1. הוצא את כל התכולה מהמסך.2. אטום את החורים.3. מלא מים.4. זרוק כמה דגים פנימה.5. יש לך אקווריום מגניב. :cwm11:
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים CRAZY IVAN אז יהיה אפשר לראות את הדגים רק מלמעלה זה לא מעניין הרעיון שלי עם השעון והTNT הרבה יותר שימושי.. :
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים תהפוך אותו למנורה.....או ללוח חצים ;Dאבל בחייאת, תעשה טובה.תשתדל לא להתעסק עם הקבלים והמפציף האלקטרונים, יש שם מתח עצום שאפשר למות ממנו בלי להרגיש אפילו, (10-20KV הורג!)
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים CRAZY IVAN אז יהיה אפשר לראות את הדגים רק מלמעלה זה לא מעניין הרעיון שלי עם השעון והTNT הרבה יותר שימושי.. : למה רק מלמעלה? דרך הזכוכית (הוא אמר שאין זכוכית אז כל משהו שקוף שהוא ישים שם).
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר בן, זה ענק! אבל אני בספק אם הכלבה שלי תסכים להיכנס לזה... חוץ מזה, אני מרחם על האוגר המסכן...
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים בן, זה ענק! אבל אני בספק אם הכלבה שלי תסכים להיכנס לזה... אותו דבר כאן! חוץ מזה, אני מרחם על האוגר המסכן... זה אני לא.. ;D
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים חבר אותו למחשב כמסך שני אפשר עם מתאם dvi-vga וכו' תתלה אותו תבנה תוכנה בc או משהו שעושה צבע רקע על כל המסך תפעיל את התוכנה על המסך ותעשה מופע צבעים בחדר זה יהיה אדיר אפשר לעשות ממנו פליקר ( שחור - לבן וחוזר חלילה ) או אפילו להפעיל את הvis של ווינאמפ ולעשות מופע וויזואלי תלוי כזה... תחפש עוד דברים מגניבים
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים שמתחברים מתאם dvi - vga שתי המסכים מראים אותו דבר או שיש אפשרות שהם יראו 2 דברים שונים ?!
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר אפשר להגדיר בדרייברים מה רוצים שהמסך יציג.MADBOY, המסך בקושי מאיר בשביל שאני אראה משהו גם ככה.... זה לא כדור אורות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.