עבור לתוכן

מחפש המלצה למקלדת עד 700 ש"ח לעבודה בסיסית מול מחשב

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מקלדת פשוטה של לוגיטק שלאחר הניקוי שלה החלה להיות נוקשה מאוד בהקלדה שלה, כניראה שדפקיתי משהו כאשר פירקתי את המקשים.

בכל מקרה מחפש מקלדת נוחה להקלדה מרובה,שהמקשים ילחצו בקלות, שקטה (אולטרה חשוב), עדיפות רבה לכזאת שיש בין המקשים רווח קטן, שאני לא אראה את כל הלכלוך שמצטבר מתחת למקשים, לא מוארת ולא אלחוטית!

לא צריך שטיקים מיוחדים, חריטה עברית לא חשובה

פורסם

יש בזיגזג מקלדת חביבה ושקטה של Dell

גם ה-Logitech Ultra Flat keyboard היא אפשרות.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לוגי'טק אבל זה זוועה מה שהם עשו עם מקשי החצים והמספרים. אני צריך קצת יותר מרווח.

אני חושב שאני אלך על ה-600 של מייקרוספט, ניראת נחמד וזולה מאוד אם כי גם חשבתי על ה-side winter שלהם, דעתך?

בנגוע למקלדת של דל, השקטה. לי אישית אין נסיון איתה אבל מביקורות ברשת היא ההפך משקטה.

פורסם

יש לי את הX4 sidewinder .רווח אכן קטן מאוד.במחירה כיום לדעתי עדיף ללכת על BLACKWIDOW ULTIMATE שעולה כיום פחות מ400.כמובן אם אין התנגדות למכנית (סויץ כחול).

פורסם

פותח הדיון ביקש מקלדת שקטה. BlackWidow מקלדת מצויינת אבל לא שקטה.

פורסם
  • מחבר

אכן השקט חשוב לי לכן בעצם למיטב הבנתי כל המכניות לא מתאימות לי.

לאחר בדיקה ארוכה מדי, אני חושב שהמקלדת הכי שקטה ונוחה זה microsoft 600.

שאר הזולות שמצאתי או שלא עונות על הצרכים שלי או ביקורות רעות או סידור מקשים הזוי.

חשבתי למען האמת על לחבר מקלדת של אפל שכן הן נוחות אך חסר לי השימוש בצילום מסך ומקש חלונות

איך ה-sidewinter? נוח להקלדה ושקט?

שוב הצורך שלי לשימוש בסיסי של כתיבת מסמכים, אין לי צורך במקלדות גיימרים לכן אני מאמין שהתקציב שלי מנופח סתם

פורסם

לי היא נוחה מאוד.לוקח זמן להתרגל לכפתורים הנמוכים (משהו בינוני בין לפטופ לרגיל).עם זאת לא ראיתי שהיא שקטה במיוחד.מבחינת רעש היא כמו כל מקלדת זולה רגילה.הלוגיטק מדיה שהיית לי לפני זה הרגישה לי שקטה יותר.

פורסם

יש לי את הX6 sidewinter

והיא דווקא שקטה

הייתה לי לפני זה מקלדת של HP שבאמת הייתה רועשת יותר

פורסם

יתכן ובX4 הם חסכו קצת עלויות ;D .

פורסם
  • מחבר

ביזבזתי יותר מדי זמן בלחפש מקלדת. הרבה יותר מדי זמן.

כניראה שאני הולך על הsidewinder. ישנם מינוסים כלשהם שאני צריך לדעת מראש? כל דבר שעולה לראש?

המשענת הזאת ליד לא מציקה? אני מקליד יחסית הרבה ועד כה נהנתי ממקלדות בלי כל מיני משענות (זכורה לי מקלדת אחת עם משענת שרק סבלתי ממנה)

רציתי ללכת על ה-600 אבל אז רגע לפני הזמנה גיליתי שיש לה איזה עיקום מציק בכפתורים. (הכפתרוים התחתונים יותר גבוהים)

פורסם

על איזה דגם מהsidewinder בחרתה ללכת? הX6 או אחיו הX4?

תבדוק רק עם אתה הולך על אחד מהם שיש לך עברית עם חריטה מקצועית.

אני קניתי את הX6 וגיליתי שהעברית אצלי היא הטבעה של צבע (כניראה סוג של דיו שעושים איתו את הסימון של העברית)

וזה מתקלף לי וכבר כמה אותיות נימחקו לי..(אני רוצה לשלוח אותה לחריטה רק אני לא ממש ביררתי כמה עולה ומי עושה את זה).

אבל אני יודע שגם מביאים את המקלדת עם חריטה מקצועית אז לדעתי כדי לשים דגש על זה

אני שקניתי לא ייחסתי לזה חשיבות והיום אני מתבאס על זה שלא בדקתי את זה.

אני את הX6 שלי קניתי בKSP

פורסם
  • מחבר

אני קונה את ה-X4

הקילוף אותיות ידוע גם ב-X4. לאחר שימוש של כמה חודשים, חלק מן האותיות מתקלפות.

זה פחות חשוב לי כי אני יותר מעוניין בנוחות מאשר אותיות (הקלדה עיוורת).

יש לך בעיות כלשהן עם ה-X6? שכן הן לא כאלו שונות?

ו-sashaefi

לך יש בעיות כלשהן? אני טכנית מחכה לתגובה שלך כדי להזמין מקלדת?

כמובן תודה רבה לשניכם ולכל מי שהשתתף בדיון.

פורסם

לא נתקלתי בבעיות כלשהן.המקלדת אצלי בערך 3 חודשים.אצלי אין שום קילוף אותיות (נקנה מאיבורי,כנראה עברה חריטה יסודית יותר).

החסרונות היחידים שאני יכול למנות כרגע זה כפתור ENTER קטן מהרגיל ותאורה די חלשה שביום לא ממש נראית.

פורסם

sashaefi החריטה של העברית אצלך היא מוארת?או שהיא בצבע צהוב כזה?

פורסם

מוארת בדיוק כמו האנגלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים