פורסם 2002 במרץ 1923 שנים קניתי מחשב חדש אתמול והמארז שלו מוציא קולות מטריפים של שריקה כזאתי מהמאוורר יחד עם רעש אוורור חזקיש דרך לסדר את זה?!
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אתה מתכוון רעש של מאורר....? בכול אופן, תעיף מבט שאין שום דבר שחוסם אותו, אפשר לשים גומיות על הברגים שמחזקים את המאורר למארז.
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר אני חושב ששום דבר לא חוסם אותו לפחות לא איך שאני רואהאני אנסה לחזר את הברגים, רעיון טוב
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים יש לי 6 מאווררים במחשב וממה שאני יודע רק המאוורר של המעבד עושה רעש לא המאוורר עצמו אבל בגלל שהוא צמוד למשתח קרור אז זה עושה רעש אני גם משתגע מהרעש הזה
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים יש לי 6 מאווררים במחשב וממה שאני יודע רק המאוורר של המעבד עושה רעש לא המאוורר עצמו אבל בגלל שהוא צמוד למשתח קרור אז זה עושה רעש אני גם משתגע מהרעש הזה ממש לא נכון......מאוררים עושים רעש בכל מקרה יש רמות רעש שנות לפי מהירות סיבוב זווית התקפה וכיוצא מזה
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר וואלה יש לך אולי את המארז TASK 3003? כי זה מה שיש לי.. אני לא יודע מה זה היטסינק! זהו הצלחתי להגיד את זה סוף סוף.. ;D אם זה הסוג של המאוורר של המעבד אז קוראים לו CPU COOLER 12 V
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים עלמה אתם מדברים בכלל :'( :'( :'(אני לא יכול לישון כבר שבועות אם הANIMAL !!!!זה פשוט מרעיש כמו טנק!והמעבד שלי נשער חםם! 55C בIDLE
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים לי יש אינטל אשר בא עם מאוורשל אינטל והוא לא שועה טיפת רעש ואני ישן טוב מאוד בלילהאבל כמובן ש-AMD עדיף (כמו שכולם פה אומרים/ממליצים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.