עבור לתוכן

מפרט המחשב שאני רוצה לקנות - עד 4500 ש"ח ללא מסך למשחקים

Featured Replies

פורסם

מחשב בלי מסך ב4400 שקל נראה נחמד בעיקר כי הרכבתי אותו לבד :D

תנו תגובות,הצעות,טענות,מענות,הארות והערות ;D

פורסם

נהדר!

אבל אני חושב שכדאי שתחליף את גוף הקירור ל-FRIGEROCK ב-50 ש"ח, תוסיף כמה גרושים ותקנה שני כוננים אופטיים נפרדים - DVD וצורב. זה הכל.

תתחדש! ;):D 8)

פורסם

בנוסף למה שאמרו מעלי, הייתי מחליף את הלוח אם לגרסא החדשה של הלוח שכתבת (גרסת הI ולא ה+) ולוקח זכרונות יותר טובים (OCZ לדוגמא...).

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני ממש לחוץ בכסף ואני לא צריך כוננים שאני לא אשתמש בהם כמו דיוידי וגם אני חייב קירור שקט

בקשר ללוח אפשר כתובת אתר שאני אוכל לראות מחירים?

פורסם

את הזכרונות אפשר להשאיר - במידה ואתה לא עושה OC.

תישאר עם גירסת ה-+ (יש בה יותר פיצ'רים כמו SATA וכו').

אתה יכול להשוות ב-ZAP.CO.IL את המחירים בלמעלה מ-400 חנויות בישראל, בהן 3 הטובות ביותר (לדעתי) הן:

www.pch.co.il

www.ksp.co.il

וגם PANDAS ('הדובים').

KSP אמנם הכי זולה, אבל אין בה את ה-5900 XT.

נ.ב. אם אתה רוצה קירור שקט - אתה יכול לקנות את ה-VANTEC AEROFLOW בפחות מ-180 ש"ח. ;)

פורסם

אוריפ , אל תגיד דברים שאתה לא יודע , 8RDA3I כולל פחות פיצ'רים ולא כולל SATA הוא רק אוברקלוק טיפה יותר טוב(אם בכלל) מה8RDA3+ REV 2.1....

תישאר עם הלוח הזה...

פורסם

ה-8rda3I הוא לא הגרסה החדשה של 8rda3+ v2.1 , איך אפשר בכלל להשוות בינהם?! ה-8rda3+ רמה אחרת לגמרי ועם באנגל מפוצץ! => http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm

הקירור של spire הוא בדיחה...במיוחד מול ה-silent boost החדש הטוב והשקט של TT

ורוב הזכרונות של OCZ הם פשוט צ'יפים של סאמסונג עם צלעות קירור עליהם

פורסם
  • מחבר

במידה ואני עושה OC למה?

אולי אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך אחרי כמה שנים

זה משנה?

פורסם

הקירור של spire הוא בסדר גמור, ואני במקומו הולך על זה וקונה גם DVD בתוספת של כמה גרושים.

אבל הוא לא רוצה DVD - ולכן כדאי שילך על ה-ANTEC AEROFLOW.

OC כן משנה - אבל הוא מאוד מסוכן. אני אישית אף פעם לא אעשה OC - בחיים אני לא אסכן ככה את המחשב שקניתי באלפי שקלים!

פורסם

זה לא כל כך מסכן , אתה רק צריך לדעת איך לעשות OC כמו שצריך ולא להיות ניוב בנושא ואז תאמין לי שתרצה לעשות... זה יעזור הרבה.. במיוחד עם מפרט כמו שלך.

פורסם

תודה, אבל לא תודה.

פורסם

במחיר של הוואנטק יש קירורים הרבה יותר אפקטיביים ויעילים

ו-OC הוא לא כל כך מסוכן, כל עוד יש לך בקרה על הטמפרטורות ואתה יודע מה שאתה עושה, אין שום סיבה לשרוף מחשב שלם...

פורסם

אני לא חושב... הוא ביקש את הקירור הכי שקט ולכן הוואנטק הוא הכי כדאי.

חוץ מזה, שעדיין ב-OC יש סיכון גבוה (מאוד) לשרוף את המחשב. מה יקרה אם תשרוף את המחשב? אה?? תשלם עוד כמה אלפי שקלים על מחשב חדש ותשרוף אותו עוד פעם???

פורסם

חחחחח , הסיכון הוא כמעט אפסי כל עוד אתה יודע מה אתה עושה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים