עבור לתוכן

סולו 6 או רמקולים של מערכת+מגבר

Featured Replies

פורסם

יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים.

חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון,

יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים.

תודה מראש על העזרה, קוסטה.

פורסם
  • מחבר

sony music system mhc- g88

זה השם והתמונה של המערכת: לצערי אין לי מושג איך לבדוק את האיכות של הרמקולים עצמם

פורסם
  • מחבר

וזה הנתונים שלה

פורסם

היה לי את המגבר עצמו, סה״כ טוב מאוד בתור מגבר מיני קומפוננט...הרמקולים לא יודע, אם תוכל למצוא מרנץ ב300-200 שח שיתן לך אפילו 15w לערוץ יד שניה אתה תהיה מסופק.

פורסם
  • מחבר

היה לי את המגבר עצמו, סה״כ טוב מאוד בתור מגבר מיני קומפוננט...הרמקולים לא יודע, אם תוכל למצוא מרנץ ב300-200 שח שיתן לך אפילו 15w לערוץ יד שניה אתה תהיה מסופק.

סורי לא כול כך הבנתי למה אתה מתכוון.

השאלה העיקרית זה עם עדיף לקנות את הסולו 6 של מיקרולאב או מגבר לרמקולים הקיימים של המערכת אבל גם באזור המחיר של800 שקל (אפשר יותר אבל תלוי עם זה באמת שווה את זה).

פורסם

להשקיע במגבר שישמש לרמקולים האלה 800 שח יהיה מיותר, אם אתה יכול למצוא מגבר יד שניה ב200-300 מסדרת ה22xx של marantz זה יהיה בסדר, אחרת לך על הסולו.

פורסם
  • מחבר

אני שומע מוזיקה חזק והרבה, אז השאלה מה יתן לי שמע יותר איכותי במחיר הזה?

בנוסף לזה יש לי כרטיס קול creative x-fi. xtreme audio, זה מספיק טוב?

פורסם

גם לי הייתה התלבטות דומה ולאחר בדיקה קניתי את המגבר הזה מדיל אקסטרים:

http://dealextreme.winwin.co.il/p/60w-stereo-audio-amplifier-for-car-motorcycle-golf-cart---red-91350

אל תתן למחיר לבלבל אותך, בשביל 11 דולר הוא עושה יופי של עבודה,חיברתי אותו לרמקולי מדף בינוניים -עובד מצויין.

רק תיקח אחד יותר חזק ממנו כי לרמקולים גדולים צריך קצת יותר (בשבילי הוא מספיק).

פורסם
  • מחבר

מגבר כזה מוריד לי את כול היתרונות שיש למגבר, שזה שליטה טובה יותר על כול הנתונים ואפשרות של כניסת אוזניות שאין בסולו.

אני לא מחפש את הפיתרון הכי זול, אני מחפש פיתרון כמה שיותר איכותי פלוס מינוס במחיר שרשמתי.

פורסם
  • מחבר

טוב הוחלט על קניית מגבר/רסיבר עדיף עם אפשרות לכמה ערוצים.

הצעות? המלצות? בבקשה!

פורסם

הסולו6 יהיה עדיף בהרבה. מה שיש לך זה רמקולים פשוטים של מערכת מיני.

פורסם
  • מחבר

לא היתי מגדיר רמקולים כאלה כפשוטים, כי הנתונים שלהם יותר טובים מהסולו:

90dB, RMS 60W,MUSIC output 105W

הקופסא שלו מעץ דחוס, והוא מהשניים שכול מה שיוצר היה איכותי.

יכול להיות שאני טועה לגבי ההשווה בניהם.

אז לדעתך עדיין עדיף לי לקנות את הסולו ולא מגבר באותו סכום?

הקטע שיש לי שתי סטים של רמקולים: 5.1 ממערכת די.וי.די ומערכת 4.0 מהמערכת סטריאו.

פורסם

נתונים על הנייר לא אומרים כלום.

פורסם
  • מחבר

אז יוצא שאם אני קונה מגבר אז יהיה מוזיקה פחות איכותית עם הרמקולים האלה אבל אם אפשרות להתקדם ונוחות שימוש ואילו אני יקנה סולו אז יהיה איכות אבל בלי אפשרות להתקדם משם?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, בסוף קניתי רסיבר חדש Harmen Kardon avr 158

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים