עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך ( nvidia ) המחשב לא ''מזהה'' אותו

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב.

יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך.

שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available''

אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף..

אשמח לפתרונות במהרה !

תודה מראש

פורסם

אם הכרטיס לא היה במקום, כנראה שלא היית מקבל תמונה בכלל או שהמחשב לא היה עולה.

האם כשאתה מדליק את המחשב (לפני שוינדוס עולה) התצוגה בסדר? או שגם בהתחלה יש פסים?

פורסם
  • מחבר

כן גם בהתחלה יש פסים.

ניסיתי מיליון ריסטים ולא עזר .. :\

פורסם

זה נשמע כמו בעיה חומרתית.

כנראה שהכרטיס התפגר.

פורסם
  • מחבר

טוב..למזלי קניתי את הכרטיס לפני שלוש שנים ועוד עשרה ימים האחרויות נגמרת כך שהספקתי לנצל אותה בתזמון מושלם..אחרי הכל הכרטיס עבד מצויין במשך שלוש שנים בלי שום תקלה אחת.

עכשיו,אני מקווה שאייבורי לא ידפקו אותי אם כרטיס פחות טוב או שיגידו לי שאני צריך להוסיף כסף.

אתם יכולים להגיד לי איזה כרטיס דומה בביצועים ל GTX260 ? (רק nvidia) או שאולי אם בכלל שלחו אתזה למעבדה של nvidia ..?

פורסם

קרה לי דבר דומה לפני יומיים. כבה את המחשב, תוציא את הכרטיס ותנקה מאבק את הסלוט (ואת הכרטיס על הדרך).

פורסם

מדבריו אני מבין שהכרטיס כבר נמסר לבדיקה.

כך שהוא לא יכול לנקות אותו ולבדוק שוב.

פורסם

לממש אחריות ממש בסוף התקופה זה עוד יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מדבריו אני מבין שהכרטיס כבר נמסר לבדיקה.

כך שהוא לא יכול לנקות אותו ולבדוק שוב.

לפני ששלחתי אותו ניסיתי לנקות אותו ועשיתי אתזה ממש מקצועי (עם דוחס אוויר שזה אפילו יותר חזק מבלוואר,בקיצור יצא טונה אבק מהמחשב אבל עדיין לא עבד)

הכרטיס מוכן כבר ואני אקבל אותו מחר..בתקווה שזה אותו כרטיס או משו יותר טוב כי אני לא הולך להוסיף כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים