פורסם 2012 ביולי 713 שנים שלום,רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים.לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו.לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש.הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות.זה כבר די מטריד.האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים?תודה.יואב
פורסם 2012 ביולי 813 שנים מחבר תודה על התשובות עד כה.האם לדעתכם במידה ואכן מדובר בספק הכוח, יוכל טכנאי לזהות תקלה כזו באמצעות בדיקה או שאני צפוי להמלצה בסגנון 'בוא נחליף ספק ואז נראה'?הכוונה שלי ב'חדש ומתקדם' היא שמדובר במחשב שאמור להיות סביר ולא חתול בשק.בכל אופן, מפרט המחשב הינו:לוח אם: GA-Z68MA-D2H-B3מעבד: i5 2500Kדיסקים קשיחים ז"ל: WD caviar blue 1T 7200rpm 16Mזכרון: GSKILL 4Gמארז: Antec Sonata III עם ספק 500W מובנהיואב
פורסם 2012 ביולי 813 שנים אם אתה עובד עם חלונות 7 אז כדאי מדי פעם להשאיר את המחשב דלוק בלילה, ראיתי שיש כל מיני תכניות שירות שעובדות מתי שאתה לא עובד.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים תודה על התשובות עד כה.האם לדעתכם במידה ואכן מדובר בספק הכוח, יוכל טכנאי לזהות תקלה כזו באמצעות בדיקה או שאני צפוי להמלצה בסגנון 'בוא נחליף ספק ואז נראה'?הכוונה שלי ב'חדש ומתקדם' היא שמדובר במחשב שאמור להיות סביר ולא חתול בשק.בכל אופן, מפרט המחשב הינו:לוח אם: GA-Z68MA-D2H-B3מעבד: i5 2500Kדיסקים קשיחים ז"ל: WD caviar blue 1T 7200rpm 16Mזכרון: GSKILL 4Gמארז: Antec Sonata III עם ספק 500W מובנהיואבספק?אם לא כתבת, אני מניח שהוא ג'נרי.ובמקרה כזה, כדאי לך להחליף אותו בכל מקרה.
פורסם 2012 ביולי 813 שנים הציוד שלך בסדר גמוראתה צריך לתחזק מדי פעם את הדיסק הקשיחגם תבדוק אם האנטי וירוס שלך פועל ומעודכן
פורסם 2012 ביולי 813 שנים יש בדיקת מתחים בתוכנה OCCT.אם תוכל להריץ בדיקה ולהעלות תמונות של התוצאות(התוכנה יוצרת אותם אוטומטית).
פורסם 2012 ביולי 813 שנים האם המחשב נמצא במקום מאוורר מספיק - או יותר נכון האם חם לו?האם המחשב מחובר לאל פסק?מה עוד מחובר לספק הכח?
פורסם 2012 ביולי 813 שנים מחבר שוב תודה למגיבים,אני מתקשה להאמין כי מדובר בצירוף מקרים. בשני המקרים מדובר בכשל שהופיע פרק זמן קצר לאחר ההתקנה (חודשיים בפעם הראשונה ושבוע בפעם השנייה).לשאלותיכם: הספק הוא אכן Earthwatts 500.הייתי שמח לתחזק את הדיסקים הקשיחים - הם פשוט לא שורדים מספיק זמן...תוכנת OCCT מיועדת להבנתי לרוץ ממערכת ההפעלה - כיצד אוכל להריצה אם windows לא עולה?המחשב נמצא בפינת החדר בנקודה לא חמה במיוחד. דרך ה bios ראיתי טמפ' של 42 ו 33 מעלות (נדגם במעבד ובנקודה נוספת). בנוסף תגברתי את המארז במאוור מדגם cooler Master Hyper 212 Plus.המחשב מחובר לאל פסק שאליו מחובר בנוסף מסך שטוח 17" של LG. יואב
פורסם 2012 ביולי 813 שנים נשמע כאילו סתם "נפלת" על דיסקים לא תקינים.בכל מקרה כדאי לבדוק יציבות מתחים של הספק
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים מחבר עדכון:הספק נבדק וכן לוח האם. שניהם תקינים.החלפתי לדיסק שלישי ואכן הדיסק פועל כהלכה ללא תופעות חריגות.מסקנות:1. שני הדיסקים היו אכן לא תקינים.2. להשתדל להמנע מלעשות עסקים עם חברת טק דטה. למתעניינים:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530491.0תודה חברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.