עבור לתוכן

מחשב למשחקים - 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחשב לקנות מחשב חדש לאחי הקטן - מחשב בעיקר למשחקים...

צריך להיות משהו טוב ועמיד - זה ילד קטן ככה שהמחשב יעבור הרבה אם זה RESETS ומלא תוכנות ודברים ווירוסים וכו... ככה שצריך משהו עמיד

בנוסף אין צורך בOC.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח - ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח אבל לא יותר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

אני מאמין ש900X1600, מסך נורמאלי של 22 אינצ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בעיקרון גבוהות אבל תלוי במשחק...

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

בעיקרון כונן אופטי יש במחשב החדש אם זה משנה, אפשר להוריד אבל לא חובה..

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

5...

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתוכנן OC.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך בOC. הרכבת המחשב צריכה להיות בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

מפרט לגיימינג כבד ביותר בלי התפשרות כמאט בכלל ועדיין בתקציב:[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

485₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-M68MT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td]

243₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

115₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

633₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3[/td][/tr][/table][table][tr][td]

388₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic[/td][/tr][/table][table][tr][td]

425₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td]

18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]2307₪[/td][/tr][/table]

מעבד מרובע ליבות חזק מאוד (אני עובד איתו והוא מריץ כל משחק בקלות) והייתרות שלו על I3 למשל, הוא שהוא מרובע ליבות וזה טוב לעתיד.

כרטיס מסך חזק מאוד ובמחיר משתלם. לוח אם שיש בו כל מה שצריך ולא מפוצ'ר בלי טעם שגם ככה אחיך לא יישתמש עם זה. 4G זיכרון, יש לך עוד סלוט כך שאם תרצה בעתיד ניתן להוסיף עוד אחד..אבל כרגע מיותר. קשיח של 500G ומארז+ספק שיחזיקו את המערכת יפה.

שים לב רק שהמחשב יהיה די רועש בגלל הקירור מעבד שהוא קירור סטוק ולא תוכל לעשות OC רציני (אני הגעתי ל- 4G עם המעבד) שיאריך את חיי המעבד בעוד שנה שניים..זה לשיקולך אם להוסיף עוד כמה שקלים לקירור עדיף.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אופציה מאינטל עם צריכת חשמל נמוכה יותר ובדרך כלל קצת יותר ביצועים:

צורב LG SATA x 24 Black

Hec CompuCase 6C28 Black

FSP 400W 60HCN

4GB DDR3 1333Mhz

מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Tray

SIMPLE fan for Socket 1155

הרכבת מחשב כולל בדיקות

WD/SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3

MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET

HDRadeon 6850 1GB GDDR5

סה"כ מחיר כ2300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות,

דבר שני איזה מפרט סביר שיהיה יותר טוב - יתן ביצועים טובים יותר?

הINTEL או הAMD? מה גם עמיד יותר כאילו ישרוד יותר זמן?

בנוסף מה ההבדל בין 2 כרטיסי המסך ואיזה אחד מהם עדיף?

מעבדים:

מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Tray

VS

כרטיסי מסך -

HDRadeon 6850 1GB GDDR5

VS

תודה!

פורסם

אופציה מאינטל עם צריכת חשמל נמוכה יותר ובדרך כלל קצת יותר ביצועים:

מוזר לי ממש איך אתה אומר יותר ביצועים ??? אני רואה מפרטים שאתה מציע ואתה מבין בעניין, אבל פה נראה שאתה ממש מתבלבל!

איך בדיוק מעבד מרובע ליבות שהוא OC מצויין של AMD שנועד לשוק הגבוה (בדור קודם) נותן אותם ביצועים כמו מעבד תקציבי בין הפשוטים שיש לאינטל להציע שהוא ספק כפול ליבה? המעבד של AMD הוא מרובע ליבות שזה קריטי לעתיד! לא כל מה שרשום עליו אינטל עדיף מ- AMD!

חוץ מיזה ממתי HD6850 מציג ביצועים עדיפים על GTX560? 560 הוא שווה ערך ל-6870 אם כבר!

הספק שהצעת הוא של FSP והוא לא משתווה בחיים לאיכות של ספק SS שיעבוד הרבה אחריו.

קשה לי לראות איך המפרט הזה עדיף ולדעתי פותח התרד לא ינצל את כספו אם ילך עליו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

טוב אז עדיף ללכת על מעבד 4 ליבות ועל כרטיס מסך 560?

לגבי הכרטיס מסך האם הכרטיס באמת טוב ואיכותי?

ומה ההבדל בין GTX560 לGTX560 RETIAL?

תודה,

דן

פורסם

בוודאי שעדיף ללכת על מעבד 4 ליבות. מה גם שבמקרה זה, פר ליבה של המעבד חזקה מהליבה של המעבד אינטל שהוצע לך.

אותו הדין לגבי הכרטיס מסך שהרבה יותר חזק מ 6850 וזה מתבטה ב- FPS נטו במשחקים.

ככלל RETIAL זה מוצר באריזה עם בנדל של תוספים בדר"כ. כדי להוזיל עלויות, היצרן שולח לחנויות מה שנקרה BLUK שזה בדיוק אותו המוצר רק בקרטון עם מ"ס יחידות רב כאשר כל אחת עטופה באריזה מינימלית. כך זול יותר ללקוח, ליצרן ולחניות.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

1. בעוד ש965X4 הוא אוברקלוקר לא רע, לא נראה שיש עניין בזה פה, מה גם שמדובר בלוח בסיסי מאד ומיושן, וכלל בפלטפורמה מיושנת.

2. האם פר ליבה 965X4 חזק יותר מG630? לא בהכרח, אבל בשביל לבדוק את זה ממש, צריך לקחת את שני המעבדים, "לבטל" לכל אחד מהם את כל הליבות מלבד אחת ולהריץ בנצ'ים.

3. ההבדל בין המעבדים פה יהיה זניח למדי, אם כבר היותה של הפלטפורמה האינטלית עדכנית יותר, היא הייתרון הגדול. היותו של 965X4 מרובע היא יתרון, אם כי הרבה פחות קריטי ממה שאתה עושה אותו.

4. לגבי כרטיס המסך אני מסכים, אכן התבלבלתי. יחד עם זאת, למרות שGTX560 חזק יותר, הוא בעל צריכת חשמל גבוהה מהותית, ובכל מקרה, בעוד שקיים הפרש ביצועים מסוים, הוא ממש לא דרסטי במיוחד במקרה של GTX560 מול 6850.

פורסם

לדעתי אתה ממש טועה ובחיים לא הייתי קונה G630 כאשר יש לי פנום 2 965 באותו התקציב. אני עובד עם ה- 965 ואיפה שאני לומד יש את ה- 850 (שהוא חזק יותר מ-630)..אני רואה את ההבדל בבירור. ה- AMD הוא אובר קלוק פשוט וייתן שיפור כמאט בכל מערכת גם עם לוח בסיסי..אבל לא נתווכח על זה.

לגבי הכרטיס מסך נכון ש-6850 חסכוני יותר..אבל לא יודע למה זה שיקול פה..הספק מחזיק אותו בכל מקרה!

החלטה של פותח התרד..אני אישית לא רואה פה בכלל מקום להשוות אפילו. מילא אם זה היה I3 שהוא אומנת רק כפול ליבה, אבל ליבה די חזקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים