עבור לתוכן

המלצה לחנות לרכיבים מסוימים?

Featured Replies

פורסם

יש פרוקייט שאני ועוד מישהו עובדים עליו (PH AMPLIFIER) כל החלק של יצירת הPCB עבר בשלום(חוץ מזה שביזבזנו איזה 4 לוחות copper clad) עכשייו מה שנשאר לנו זה לקנות את הרכיבים

הרשימה מצורפת בלינק:

http://i46.tinypic.com/15ofdys.jpg

יש מקום שאתם ממליצים עליו? בת"א הר ציון והאיזור ואיך להגיע אליו(נקודת מוצא ת"מ חדשה)

פורסם

בהר ציון רוב החנויות פחות או יותר אותו הדבר, אני אמליץ על "יואב סימן טוב".

יש גם את אריהב, שהם היחידים שיש להם קטלוג באינטרנט שאפשר לחפש בו (הם אומנם לא ממוקמים בת"א).

בכל מקרה, לדעתי החנויות בהר ציון מאוד לא מקצועיות, אין להם מבחר גדול של רכיבים והם לא יודעים למצוא לך רכיב חלופי שיתאים לך.

לפני שאתה יוצא מהבית אמליץ לך לבדוק טלפונית האם יש לאחת מהחנויות בהר ציון את הרכיבים שאתה צריך, בעיקר רכיבי הביצועים הקרטים.

במקרה שלך LF356, אני בספק גדול שיש להם אחד כזה. TL084 יכול להיות שיהיה להם אבל לא בעיה למצוא תחליף כיוון שזה מגבר שרת JFET רגיל יחסית. כנ"ל לגבי המכפיל מתח שיש לך שם ICL7660. מבחינת קונקטורים, נגדים, קבלים ודיודות ניראה לי שלא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

יצא לי להיות באריהב לא הייתי מרוצה מהם בקטע הזה הם דורשים 100 שקל על החשבון ואז הם בודקים אם יש להם את הרכיבים ומביאים הצעת מחיר

פורסם

דווקא ניראה לי שאריהב היחידים שבסדר, יש לך באתר חיפוש ושם רשומים גם כל המחירים אז הם לא יכולים להמציא כמה כל דבר עולה כמו החנויות בהר ציון.

הזמנתי מהם פעם אחת, והם לא דרשו 100 שקל בשביל לבדוק אם הרכיבים קיימים אצלהם או משהו.

בכל מקרה, אני הפסקתי לקנות רכיבים בארץ, עכשיו אני קונה אותם רק מeBay וחנויות בחו"ל.

פורסם

יש בחיפה את טלמיר אבל היא יקרה , בחיפה גם יש את אופי.אלקטרוניקה יש שם הכל מהכל והיא יחסית זולה

פורסם

מניסיון שלי עם אריהב, הם לא הכי נחמדים כשזה הזמנות קטנות. כשהזמנתי ב-2000 שקל הם היו מאוד נחמדים, ואז לפני כשבוע-שבועיים שעשיתי הזמנה של 60ש"ח (להשלים חוסר של 2 חלקים) הם בקושי ענו והיו מאוד לא נחמדים (ועדיין לא קיבלתי את הרכיבים, אבל נניח שהדואר הוא האשם). אגב, המינימום אצלם הוא 50ש"ח.

יש בארץ גם את RS. הם לא זולים, אבל יש להם את האתר הכי נוח מכל החנויות שנמצאות בארץ. הבעיה איתם למי שמחפש להזמין מעט מאוד דברים היא שיש מינימום 100ש"ח להזמנה לפני מע"מ ושילוח, וכמובן זה שהמבחר שלהם לא מתקרב למבחר שיש בחנויות כמו Mouser. אני הזמנתי מהם כבר מספר פעמים והייתי דיי מרוצה. המחירים אומנם לא זולים, אבל המשלוח הוא בתוך הארץ מה שחוסך בעלויות (35ש"ח + מע"מ למשלוח עד הבית). השירות שלהם מצוין לדעתי, תמיד קיבלתי תשובה מהירה ונחמדה.

להבנתי גם Mouser מאפשרים לבצע הזמנה מסניף שלהם בארץ, אבל יש צורך לעשות את ההזמנה במייל ולא באתר. כדאי להתקשר לסניף בישראל ולברר מולם.

אגב, לפני מספר ימים גם קיבלתי מייל מ-Digikey שהם פתחו אתר ישראלי. זה האתר: http://www.digikey.co.il, ואני לא ידוע מה הפרוצדורה והאם זה רק ממשק בעיברית או שזה גם משנה משהו בפרוצדורה. אפשר להתקשר או לשלוח מייל ולשאול.

פורסם

לרגע כמעט קפצתי מאושר... אם רק היה להם משלוח במחיר סביר לכמויות קטנות.

כל ההזמנות בסך פחות מ-‏800 ש"ח יחויבו בדמי משלוח של 150 ש"ח. מוצע בזה משלוח חינם לכל ההזמנות בסך 800 ש"ח ויותר*. לא יחולו דמי משלוח נוספים בגין הזמנה ממתינה אחת. דמי המשלוח שיחולו הם ממרכז הפצת המוצרים של Digi-Key באתר ת'יף ריבר פולס, מינסוטה, ארה"ב. דמי המשלוח והמכסים ישולמו מראש בידי Digi-Key וייתוספו לחשבונית. (ההספקה לאחר שחרור מהמכס [DDP] בתל אביב והמסירה למוביל מקומי שעלותו על המזמין [תנאי CPT] יהיו כמוגדר ב-INCOTERMS 2010).

למרות ש800 ש"ח זה לא כל כך הרבה כשמדובר בייצור.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף מהר-ציון מא.אבן אלקטרוניקה

חייב לציין שהיה אחלה שירות ומענה

חוץ מהLF356 היה להם הכל

ממליץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים