פורסם 2012 ביולי 513 שנים אהלן צהריים טוביםיש ברשותי שלל כבלים של כבלים וכ'ו וניסיתי לחבר את הטלויזיה לשקע הכבלים אבל בטלויזיה יש חיבור אחר, בדומה לחיבור שהיה לוידיאו , איך אני מחבר את הנ"ל , יש איזה קומבינה או כבל מוכן תודה
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר חשבתי לנסות לחבר בין הכבל של הכבלים לכבל שמתחבר לטלויזיה ? יעבוד ? איך נראה מתאם שכזה ? תודה , מצטער שאני קצת חופר בשאלות- דירה חדשה ואין כבלים/יס ככה שאני רוצה לראות משהו היום בערב
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר ואם אני רוצה לקלוט את השידורים של הוט שניתן לקלוט ללא ממיר - מספר ערוצים בודד
פורסם 2012 ביולי 713 שנים מחבר העניין הוא כזה , אני מתגורר ביחידת דיור - בעל הבית מחובר להוט , והדיירים הקודמים היו גם עם הוט - משלמים ביחד על HOT.אני לא מעוניין לשלם 250 ש/"ח על ממיר, עכשיו השאלה היא - הרי בעל הבית מחובר ל HOT ומשלם על זה - אני יכול לחבר את הטלויזיה ולקלוט מספר ערוצים דרך השקע ?
פורסם 2012 ביולי 713 שנים ב 2009 זה עבד - פשוט כבל מהשקע לכניסת האנטנה של טלויזיית CRTלא יודע איך היום
פורסם 2012 ביולי 713 שנים אני חושב שהוט עברו להיות דיגיטליים לגמרי.אם זה המצב, אז אי אפשר לקלוט שום דבר מהקיר.
פורסם 2012 ביולי 713 שנים תוסיף ממיר. תבקש מבעל הבית שיצור קשר עם הוט לטובת הוספת ממיר לחבילה. תספוג את העלות.
פורסם 2012 ביולי 713 שנים מחבר היה ממיר ובעל הבית הציעה שנשלם 250 שקל בחודש לממיר הוט מאגיק- דיי יקר ובספק אם זה באמת העלות של הממיר שבעל הבית נדרש לשלם להוט בעבור הממיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.