עבור לתוכן

אסמבלי לאנדרויד

Featured Replies

פורסם

יש חיה כזאת ???

אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ???

תודה מראש אמיגוס !

פורסם

מה הקשר פה למערכת ההפעלה?

אתה צריך לעבוד מול המעבד של המכשיר.

פורסם
  • מחבר

מולטיקור הקשר למערכת הפעלה הוא שאני רוצה רוצה להריץ תוכנית בפלפון בלי שום תלות בג'אבה ... כמו שנגיד אני יכתוב תוכנה עכשיו בFASM ויריץ אותה במערכת ההפעלה ווינדוס ... אז מה שאני מחפש זה לכתוב תוכנה למעבד של אנדרויד (arm ) ולהריץ את התוכנה הזאת דרך אנדרויד . המתרה הסופית היא לכתוב תוכנה (לא אפליקציית ג'אבה סטנדרתית ) בשפת מכונה ולהריץ אותה (שזה גם סיפור בפני עצמו ) .

מישהו עשה משהו דומה ?

שניצל ברור שחיפשתי את זה , אני עד עכשיו עובר על האתרים ... הבעיה שרוב החומר שאני מוצא הוא ממש לא לאנדרויד אלה לינוקס (כאילו צריך להתקין לינוקס רגיל במקום אנדרויד על הפלפון בשביל להריץ את התוכנה ).

ומי שגם מתעניין בנושא מצאתי משהו שניקרא FASMARM שזה בהחלט נותן מענה למי ש מחפש מהדר למעבד ARM . עכשיו הבעיה שנותרה היא איך אפשר להריץ תוכנית כזאת באנדרויד ?

תרגישו חופשי לזרוק כיוון גם אם אתם לא הכי שולטים בנושא , עדיף מכלום , תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש חיה כזו,

מה שאתה צריך זה להתקין את ה NDK של גוגל - http://developer.android.com/tools/sdk/ndk/index.html

אחרי שתוריד אותו תוכל ליצור פרוייקט לפי ההסברים באתר של גוגל ובסופו של דבר תוכל להגיע לפרוייקט שכתוב בC\C++

ויש לך בינארי שאותו תוכל להריץ מהShell של האנדרואיד.

אחרי שהגעת למצב כזה, שאתה יכול להריץ תוכנה מהShell של המכשיר ואתה מצליח לקמפל באמצעות הNDK,

אתה תוכל לעשות inline asm בC ותוכל לכתוב את הקוד assembly שלך.

אם תצטרך עזרה נוספת רק תבקש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים