עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 6K למחשב גיימינג שקט ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור.

בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה...

הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש :)

בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי.

1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג.

2. שימושי המחשב:

א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2.

מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024

הגדרות גרפיות - גבוהות. אני מחפש מחשב שייאפשר לי לשחק בכבוד לכמה שנים לפחות.

ב) לימודים - בעיקר דרך מצגות Powerpoint או מסמכי Word. השימוש בתוכנות Office כבד ויומיומי.

3. ציוד היקפי - אין צורך בציוד היקפי. יש לי רמקולים מצויינים ובינתיים אינני מחפש מקלדת או עכבר לגיימרים.

4. על המפרט להכיל את כל רכיבי המחשב.

5. שקט קריטי 9-10. כאמור אני סטודנט לרפואה וצריך ללמוד קצת בין המשחקים (;

6. אוברקלוק - אינני יודע מה השימוש של זה ואם אצטרך. אשמח להתייחסות בנושא.

7. הרכבה בחנות\מערכת הפעלה\אופיס - נדרשת הרכבה בחנות. אין צורך במערכת הפעלה או באופיס כי יש לי אותם.

8. העדפה לחנות ספציפית - אין, אבל עדיפה חנות באיזור תל אביב, ראשון לציון, רחובות וכדומה (מישור החוף, גוש דן).

9. בקשות מיוחדות - חשובות לי 2 יציאות USB3 בקדמת המארז. כמו כן איכות המוזיקה חשובה לי אז כרטיס קול (גם אם מובנה בלוח האם) באיכות טובה יהיה נחמד, אבל לא קריטי.

10. אופק שדרוג המחשב או שדרוג מסיבי של המחשב בעתיד - כסטודנט תפרן (שעתיד להיות עוד יותר תפרן אחרי המחשב) אינני מתכנן\יכול להרשות שדרוג של המחשב

:)

המפרט שהוצע ע"י ה-Wizard:לינק

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604&section=293

פורסם

- שקט עולה כסף והרבה, רמת שקט 10 תנגוס כ 2000 ש"ח מהתקציב רמה 9 כ 1200-1500 ש"ח, לרוב האנשים רמה 8-8.5 נחשבת לשקטה

- אין צורך במערך כרטיסים למסך עם רזולוציה כה נמוכה, אם תרד ברמת השקט יהיה מספיק תקציב למסך FHD איכותי שיוכל לשמש אותך במשך שנים

- המעבדים היום מאוד חזקים ואין סיבה אמיתית לעשות OC לפחות לא בשנה וחצי שנתיים הקרובות , שמירת האופציה פתוחה תעלה כ 500-700 ש"ח

נעבור לקצת חדשות טובות - OC כיום בניגוד לעבר מאוד קל לביצוע

פורסם

אם אתה מוותר על OC ,שבאמת לא כל כך נחוץ עם המעבדים החזקים של היום .

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪978

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪208

לוח אם:

MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪571

מארז:

Fractal Desing Define R3

כמות: 1 - מחיר: ₪552

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪420

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪115

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪489

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1650

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5098

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4997 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/uk15rdaw

פורסם

המפרט הבא יהיה מעולה עבור הבקשות שלך מי IQPC.

מעבד:

[..] INTEL 3570K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1081

לוח אם:

[..] ASROCK Z77 PRO4 - זמין במלאי ₪669

זיכרון:

[..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V - זמין במלאי ₪132

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE HD7950 "WINDFORCE" 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1671

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97

מארז:

[..] GIGABYTE LUXO X-10 (120mmX3 + USB3) w/o PSU ₪231

ספק כוח:

[..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪356

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III REVB ₪218

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪469

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5056

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

את המסך קח את הU2312HM מי TMS ב850 שקל.

http://www.tms.co.il/product/10845

סה"כ יוצא לך 5906 שקל, וזה המפרט הטוב ביותר שתקבל לגיימינג בתקציב.

פורסם

מפרט ראשון

- לוח וקירור לOC כאשר המעבד לא תומך

- כ.מסך סופר אוברקיל למסך 19'

- ספק חזק מידי

- זכרונות העובדים על מתח לא מומלץ

- לא עונה על רמת שקט 9

מפרט שני

- כ.מסך סופר אוברקיל למסך 19', אם ירכש מסך אז יתאים, ייתכן ו 7850 יספק מבחינת דרישות וכך יחסכו כ 400 ש"ח

- לא עונה על רמת שקט 9

פורסם

הבן אדם אמר שהוא לא ישדרג את המחשבים בשנים הקרובות , ככה שכבר עדיף לקחת HD7950 כשהוא במחיר סביר יחסית ,במיוחד עם המחיר שבו הוא נמכר בכל מקום אחר .. והספק ,נכון שהוא הרבה מעבר למה שה7950 דורש ,אבל ההפרש בין גרסת ה520 לבין גרסת ה620 הוא 40 שקל וזה יותר משתלם ככה מאשר ספק חלש יותר שזול בכמה עשרות שקלים .

פורסם

הבן אדם אמר שהוא לא ישדרג את המחשבים בשנים הקרובות , ככה שכבר עדיף לקחת HD7950 כשהוא במחיר סביר יחסית ,במיוחד עם המחיר שבו הוא נמכר בכל מקום אחר ..

תרגום פשוט לנימוק המעוות שלך ילך בערך כך "אם גם כך המסך שלו יגביל 6870 אז בוא נדחוף לו 7950"

אחלה נימוק

והספק ,נכון שהוא הרבה מעבר למה שה7950 דורש ,אבל ההפרש בין גרסת ה520 לבין גרסת ה620 הוא 40 שקל וזה יותר משתלם ככה מאשר ספק חלש יותר שזול בכמה עשרות שקלים .

במקרה של המפרט שלך אין צורך לא ב 620W וגם לא ב 520W

430W יספיקו

פורסם

אולי היום גם 6870 יריץ כל משחק בלי בעיה עם המסך הזה ,אבל לך תדע איזה משחק יצא מחר או בעוד שנה שכבר לא יספיק בשביל להריץ את המשחק אפילו על הרזולוציה הזאת , ומה אם הוא פתאום יחליט שבא לו מסך חדש , עם 6870 המשחקים כבר לא יעבדו עם הגדרות גבוהות על רזולוציה גבוהה כמו 1080p ומעלה גם עם המשחקים של היום ,בעוד שעם HD7950 המשחקים יעבדו משמעותית טוב יותר . חוץ מזה שהוא כבר אמר שהוא לא רואה את עצמו משדרג את המחשב ,וזה עוד יותר מחזק את הטענה שכדי ללכת כמה צעדים על בטוח ,במיוחד שבסופו של דבר גם עם כרטיס חזק יותר הוא עדיין לא עובר את התקציב שהוא נקב ,ככה שאין סיבה הגיונית לא ללכת על כרטיס חזק יותר שישרת אותו במשך תקופה ארוכה יותר .

פורסם
  • מחבר

שלום, תודה רבה על התגובות!

- שקט עולה כסף והרבה, רמת שקט 10 תנגוס כ 2000 ש"ח מהתקציב רמה 9 כ 1200-1500 ש"ח, לרוב האנשים רמה 8-8.5 נחשבת לשקטה

- אין צורך במערך כרטיסים למסך עם רזולוציה כה נמוכה, אם תרד ברמת השקט יהיה מספיק תקציב למסך FHD איכותי שיוכל לשמש אותך במשך שנים

- המעבדים היום מאוד חזקים ואין סיבה אמיתית לעשות OC לפחות לא בשנה וחצי שנתיים הקרובות , שמירת האופציה פתוחה תעלה כ 500-700 ש"ח

נעבור לקצת חדשות טובות - OC כיום בניגוד לעבר מאוד קל לביצוע

לגבי השקט - הבנתי, אם ככה אז רמת שקט של 8-8.5 תספק גם אותי. לא ידעתי עד כמה זה יקר :)

כרטיס המסך - ההצעה שלך להשתמש בכסף שנחסך לצורך מסך FHD קורצת לי מאד. אני כן תוהה אם אני צריך גודל מעל 19" כי כשקראתי מסמכי Word ממסך 21" הוא הרגיש לי קצת גדול ובעיקר רחב. לא ניסיתי משחקים על מסך גדול מ-19".

אוברקלוק - אם התקציב ייאפשר השקעה באוברקלוק אין בעיה. אם לא - לא נורא :)

שוב תודה, והערכה רבה על העזרה!

Medox.

פורסם

קח את המפרט של 3DBOOM89, את הספק תחליף לזה את המארז לזה וזכרונות לאלה

פורסם

אני חושב שאתה בכלל לא מבין מזה רמת רעש 8, בטח המחשב הנוכחי עובד כמו טרקטור,

ברוב המקרים רמה 6 תספיק בהחלט לכל משתמש ואפשר לישון איתה בלילה בלי בעיה.

את המסך מציע להחליף לU2312HM, השינוי יהיה משמעותי ומורגש ובהחלט שווה את זה.

פורסם

במידה ושאתה בסוף לא הולך לעשות OC,

הנה מפרט מצויין:

מעבד:

[..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + SCYTHE KATANA III - לרוכשי מחשב חדש ! ₪992

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪541

זיכרון:

[..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V - זמין במלאי ₪132

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 5000 ש"ח ! ₪2095

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪97

מארז:

[..] COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 550W - זמין במלאי ₪500

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪437

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪55

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4981

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

קח את המפרט של 3DBOOM89, את הספק תחליף לזה את המארז לזה וזכרונות לאלה

אהלן,

לגבי הזכרונות - הלינק מוביל לדף שגיאה באתר של IQPC. האם התכוונת להחליף את הדיסק הקשיח ל-Corsair SATA 2.5" SSD 240gb Sandforce 1200 או שהתכוונת שאחליף את זכרון ה-RAM למשהו שכבר לא מופיע בלינק?

תודה לכולם,

Medox.

פורסם

המוצר כנראה ירד מהמלאי, בכל מקרה התכוונתי שתיקח זכרונות 1333MHZ במתח 1.5V הזולים ביותר שיש להם

אני מקווה שזה היה מובן כי ההמלצה למפרט של 3DBOOM89 תופסת רק במקרה ואתה מחליף גם מסך

פורסם
  • מחבר

היית מובן :)

כרגע הזכרונות הזולים ביותר הם אלו שהיו רשומים במפרט של 3DBOOM89. אני אלך על המפרט שהוא הציע בתוספת ההחלפות שהרשמת.

תודה רבה רבה לכל מי שעזר,

חיממתם את ליבי (;

Medox.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים