עבור לתוכן

עזרה בבחירת מכשיר

Featured Replies

פורסם

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר.

כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי.

אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי.

אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו.

הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים.

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

מצלמה טובה זה iPhone ויש לו גם משחקים בקשר לרמקול אני לא יודע. עדיין יש לזה חסרון גדול - זה iPhone שזה גן סגור ( בין היתר כל הקבצים עוברים מתחת לעיניה הבוחנות של APPLE ) , אי אפשר להחליף סוללה (לא שמישהו עושה את זה) ואין כרטיס זכרון.

לי יש XT910 RAZR(הייתי מעדיף SGS2 אבל לא היתה לי אפשרות לקחת) וכל מה שאני משחק עליו זה שחמט וdraw something . המצלמה שלו לא משהו אלא אם כן תנאי התאורה אידאלים וזה אומר שחלק גדול של התמונות מגורענות אלא אם כן מצלמים בחוץ באור יום (לא מסנוור) .

אגב להרבה אנשים בעבודה שלי יש את ה sony ericson xperia arc שחלש יחסית ל RAZR אבל אני חושב שהמצלמה שלו טובה יותר.

יש אתר gsmarena שבו אפשר להשוות איכות צילום . בכל מקרה לאחי יש4 iphone אבל הוא גר בחול וכשהוא היה בביקור צילמתי אותו עם הבת שלי והתמונה יצאה מצויינת. כל מה שצריך לעשות עם iphone זה לכוון ולצלם.

עדיין כדאי שתגדיר תקציב וגם גודל מסך כי אילו שני פרמטרים חשובים לבחירת מכשיר.

פורסם

זה לא כדאי, זה חובה להגדיר תקציב, אחרת איך אתה מצפה שיעשו בחירה הגיונית.

אם שיקולי מחיר וגודל לא משנים לך, זנק ורכוש SAMSUNG GALAXY S3.

פורסם
  • מחבר

סליחה טעות שלי.

תקציב בערך 1500 שקל אפשר להתגמש קצת למעלה..

וגודל מסך לא משנה לי.

פורסם

בקנייה בארץ אתה יכול לקחת את ה- Sony Ericsson Arc S (החל מ-1499 ש"ח) או את ה- Samsung Galaxy S Plus (החל מ-1490 ש"ח).

מחו"ל אתה יכול להזמין גם את ה- Samsung Galaxy W (205 ליש"ט ללא משלוח ומיסים).

השוואת מצלמות אכן אפשר למצוא באתר GSMArena, כאן- http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4114&idPhone2=3908&idPhone3=4134 .

לפי מה שאני רואה, לגלקסי W יש את איכות הצילום הטובה ביותר.

אם אתה יכול להוסיף 500 ש"ח, יש מכשירים משתלמים בהרבה כמו HTC Sensation או Motorola RAZR, אם כי אני חייב לציין שבאופן מפתיע איכות המצלמה של הגלקסי W עדיין טובה יותר.. :lol:

פורסם

את ה-galaxy w אין סיבה לקנות בחו"ל, הוא עולה בארץ 1300 ש"ח.

ההבדל העיקרי בין ה-galaxy w לשאר המכשירים שהמלצת עליהם הוא הגודל.

פורסם
  • מחבר

בקנייה בארץ אתה יכול לקחת את ה- Sony Ericsson Arc S (החל מ-1499 ש"ח) או את ה- Samsung Galaxy S Plus (החל מ-1490 ש"ח).

מחו"ל אתה יכול להזמין גם את ה- Samsung Galaxy W (205 ליש"ט ללא משלוח ומיסים).

השוואת מצלמות אכן אפשר למצוא באתר GSMArena, כאן- http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4114&idPhone2=3908&idPhone3=4134 .

לפי מה שאני רואה, לגלקסי W יש את איכות הצילום הטובה ביותר.

אם אתה יכול להוסיף 500 ש"ח, יש מכשירים משתלמים בהרבה כמו HTC Sensation או Motorola RAZR, אם כי אני חייב לציין שבאופן מפתיע איכות המצלמה של הגלקסי W עדיין טובה יותר.. :lol:

אוקיי תודה רבה על העזרה שלך.

אני בסוף הולך על הגלקסי W.

פורסם

בפעם הבאה הוסף בבקשה תקציב לכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים