עבור לתוכן

2 שאלות על לוחות אם וגם אם אפשר אז על זיכרון

Featured Replies

פורסם

טוב השאלה העיקרית שלי היא:

איזה לוח אם עדיף:

Asus P4P800 Deluxe

או

MSI Neo2 LS

(שתיהם עם אותו ציפסט 865PE)

יש לי 2 דברים שעל פיהם אני רוצה לדעת מה כדאי...: איזה עדיף מבחינת ביצועים (בייחוד במשחקים) ואיזה יותר איכותי מבחינת בעיות (אם יש לאחד מהם בעיות מסוימות או שהוא נוטה להתקלקל...)?

השאלה השנייה שלי היא איזה זיכרון עדיף?

Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz

או

Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz

?

זו שאלה תאורטית כי כבר (כפי שרואים במפרט שלי) יש לי את הזיכרונות 333.... (הלוח אם עדיין אין לי למרות שהוא רשום במפרט...לכן אני שואל כדי להחליט איזה לקנות...)

אני מבקש שהתשובות יהיו לא על פי סתם כי למשל לאזוס יש שם טוב יותר... אלא על פי ידע או ניסיון...

בבקשה עזרה כמה שיותר מהר כי אני חייב להחליט ליום ראשון...

תודה מראש לעוזרים...!!

פורסם

ברור שהאסוס הרבה יותר טוב, הוא אולי הלוח הכי טוב בתקציב שלו

בקשר לזיכרון אם יש לך כסף תקח 512X2 במהירות 400 מג"ה ולא 333 שכן מעבדי אינטל החדשים תומכים במהירות של 400 מגה הרץ (400+400=800)

אם אין תקציב קח 256X2 שוב ב400 מגה הרץ

תתחדש ותהייה בריא

פורסם
  • מחבר

למה דווקא האזוס? על פי מה אתה קובע שהוא הכי טוב? כי פה אני רואה שהוא פחות טוב ב90 אחוז מהמקרים מהלוח של MSI

http://www20.tomshardware.com/motherboard/20030707/i875p-60.html

העניין הוא שפשוט אני לא יודע... MSI נראים לי לא משהו... (משהו זול ודיי עלוב...) לכן יש לי התלבטויות... לפי toms הMSI הרבה יותר טוב...!

אבל אולי יש עם הMSI בעיות או משהו... אולי הוא מתקלקל מהר... משהו כזה... אני ממש לא יודע... אם תוכל לומר לי למה הASUS טוב יותר אני אשמח...

ובבקשה אנשים עוד תגובות... אני חייב לדעת מה עדיף... (אם אתם מגיבים אז תגידו למה אחד מהם טוב יותר ולא סתם ככה... אני רוצה לדעת מאיזה סיבות הלוח המסוים טוב יותר...)

פורסם

MSI משחדים את טומז... כולם כבר יודעים את זה :P

פורסם
  • מחבר

אתה רציני או שזה סתם שמועה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים