עבור לתוכן

זמזום חזק מהמחשב בעת שאני משחק טקסס הולדם בפייסבוק

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי בן 5 שנים כמעט,והוא ממש מעולה,אבל יש בעיה אחת שמשגעת אותי,כל פעם שאני נכנס לאפליקציה של הפוקר בפייסבוק,המחשב לא מפסיק לזמזם ,מין זמזום חזק כזה,

למישהו יש פתרונות?

תודה !

פורסם

במשחקים אחרים זה לא קורה? או שרק בזה אתה משחק?

פתחת את המחשב וניסית לבדוק מאיפה בא הרעש?

פורסם

אני חושב שהתופעה כאן היא רעש מהמייצב מתח של המעבד

מה שקורה זה יש תוכנות שמעמיסות את המעבד בקפיצות מהירות 100%-0%-וכן הלאה, המעבד מעמיס את המייצב בהתאמה והמייצב מרעיש

תוודא שהרעש באמת ממנו, ואז יודע מה ? תריץ ברקע איזה משהוא (בנצ'מארק כלשהוא למעבד, אבל שירוץ ברקע ולא בעדיפות גבוהה) שיוודא שהמעבד יהיה ב 100% קבוע, כנראה שהרעש ייעלם. רק תוודא שיש לך קירור מספיק טוב וספק כוח איכותי כדיי שלא יידפק לך משהוא מזה שהמעבד ב 100% זמן ממושך

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהמשחק הזה לוקח כל כך הרבה כוח מהמעבד?

הצפצוף יכול לגרום נזק?

פורסם

קודם כל תוודא אם זה באמת הצפצוף שאני חושב עליו (שמגיע מהמייצבי מתח בלוח, לייד המעבד) או ממשהוא אחר

אם כן :

הוא נגרם לא בגלל מאמץ על המעבד (אם תאמץ את המעבד עד הסוף לא יהיה את הצליל הזה), אלא בגלל שהתוכנה "מקפיצה" את המעבד במהירו בין מאמץ מלא וכלום, ובהתאמה הוא "מקפיץ" את המייצב מתח שלו. מה שאתה שומע זה את המייצב מתח נסחף אם הקפיצות האלה

אני לא יודע אם הוא יכול לגרום נזק, יש מצב שכן אז הייתי מנסה להעלים אותו

דרך אחת אפשרית היא להריץ ברקע תוכנה נוספת שתתקע את המעבד במאמץ מלא קבוע - זה כיאלו יותר מאמץ אותו, אבל המייצב מתח לא יראה את הקפיצות ויעבוד בצורה שקטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים