עבור לתוכן

זקוק למפרט למדיה סנטר עד 2K ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי:

• AMD A4-3400- BOX350
  • לוח-אםAsrock A75M-HVS360
  • זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120
  • כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110
  • כרטיס מסךמובנה0
  • מארזEnermax Laguna 300W350
  • ספק כחכלול במארז

אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה?

כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע יחובר לטלוויזיה מהדור הקודם (סגנון CRT)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?הארד דיסק

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?9 עם שאיפה ל10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך לכלול תוכנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא כל כך חשוב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).רק S-video

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מארז שיאפשר ניצול מלוא הלוח בעתיד

פורסם

חיבור S-VIDEO לא ניתן למצוא בכרטיסי מסל החדשים

פורסם
  • מחבר

אז אולי חיבור כרטיס טלוויזיה יפתור את הבעיה?

פורסם

- Geforce 6600GT אינו מסוגל להריץ סרטי HD מצד שני הטלוויזיה שברשותך בכלל לא מגיעה לרזולוציות האלה, כך שאם הכרטיס כבר אצלך

תשתמש בו, אופציה נוספת היא רכישת כבל vga to s-video - רק תבדוק ברשת שזה באמת עובד

- בתקציב הנ"ל לא ניתן להגיע לרמת שקט 9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים