פורסם 2004 בינואר 921 שנים AMD 2600 GIGABYTE GA7M400Mבביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכיםבSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב?ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPMעם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3מה עושיםמקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחהתודהנעם
פורסם 2004 בינואר 921 שנים טמפרטורת מעבד של 60 מעלות מאד לא מומלצת ויכולה לפגוע במעבדזה שזה מראה לך system fan על 0 לא צריך להדאיג אותך, זה סה"כ אומר שלא חיברת אף מאורר מארז לחיבור 3 פינים בלוח אם, זה לא אומר שיש לך מאורר לא תקין.ה-sandra מתבלבל קצת בין החיישנים וזה תופעה די ידועה, את הקריאה הכי טוב תקבל בתוכנה של gigabyte.אתה צריך לדאוג לקירור טוב יותר למעבד
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר תודה רבה לך על עזרתך את המחשב קניתי מורכבועל פי מה שאמרת זה שהתקין את המחשב עשה עבודה לא טובה?תודה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים זה לא בהרכח שהוא עשה עבודה לא טובה, יכול להיות שפשוט לא קנית מספיק ציוד לקירור (מאורר וכו).איזה קירור יש לך על המעבד? כמה מאוררי יש לך במארז ואיפה הם ממוקמים? איפה ממוקם המארז (הכוונה האם לא הצמדת את החלק האחורי שלו לקיר או משהו בסיגנון ככה שאין איורור טוב)?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר תודה רבה לך על עזרתך קניתי את המחשב שלם פתחתי אותו וראיתי מאוורר אחד על מה שנראה לי המעבד ומאוורר אחד מאחורי הספקאני מחר אפתח את המחשב כמה מאווררים אמורים או מומלצים למחשב כזהתודה
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר למחשב יש מאוורר אחד מעל המעבד ואחד נוסף על גב המכשיר ויש מקום לעוד מאוורר לידו. חוץ כמובן מאמאוורר של הספקגודל המאורר בערך כ8 ס"מ תודה בעד העזרהנעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.