עבור לתוכן

מחפש קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

חברים,

אני מחפש קירור חדש למעבד I5 3550 בסביבות ה 200 ש"ח, אני מחפש הקירור לא יהיה גרנדיוזי, בכל זאת מארז עם חלון ואני רוצה שיראו משו...

אשמח לכל עזרה אפשרית בבחירת קירור טוב, איכותי, שקט ולא גרנדיוזי מדי ....

נ.ב

על הדרך אני אשמח להבין למה לכל הרוחות משו קונה מארז עם חלון וקירור למעבד שחוסם בערך את רוב הנוף?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

טוב קודם כל MUGEN 3 זה קירור ממש טוב אבל הוא כן יחסית גדול..

פורסם

KATANA3. עולב 120-100 ש"ח לא גדול מידי, מקרר טוב מאוד ללא OC, ושקט מאוד.

פורסם
  • מחבר

אחינו, אני מסכים איתך ש KATANA זה קירור טוב, הבעיה היא שהוא ענק!!!!!..... ביקשתי משו לא ענק....

יש למישו עוד הצעות?

פורסם

אחינו, אני מסכים איתך ש KATANA זה קירור טוב, הבעיה היא שהוא ענק!!!!!..... ביקשתי משו לא ענק....

איך הגעת לזה שהוא ענק, ראית אותו?

פורסם

הKATANA גדול ? אם ככה כדי שתלך על קירור סטוק..כי יותר קטן מהKATNA 3 או הFREEZER 7 אתה לא תמצא, שכן קירורים "קטנים" יותר לא מיועדים למערכות כאלו, אני מציע שתלך לחנות ותראה אותו פיזית מול קירורים אחרים ואז תבין..

פורסם
  • מחבר

הKATANA גדול ? אם ככה כדי שתלך על קירור סטוק..כי יותר קטן מהKATNA 3 או הFREEZER 7 אתה לא תמצא, שכן קירורים "קטנים" יותר לא מיועדים למערכות כאלו, אני מציע שתלך לחנות ותראה אותו פיזית מול קירורים אחרים ואז תבין..

סליחה, צודקים, טעות שלי.. התבלבלתי בין הקירורים.... :P:kopfpatsch:

קיצר איך הKATANA? הוא באמת מקרר טוב ביחס לגודל שלו? יש מישו פה שמשתמש בו ויכול לומר לי מניסיון?

וד"א, איך ה SHURIKEN REV B?

פורסם

יש לי אותו (מפרט בצד). קירור מצוין, מקרר טוב ושקט מאוד (גם במאמץ).

פורסם

ה - KATANA טוב אבל נופל מה - CM HYPER 212 EVO וה - ZALMAN CNPS 11X.

פורסם

כן רק שאת ה-KATANA אתה מוצא ב-105~ ש"ח ואת ה-212 אתה מוצא ב-170~ ש"ח. בנוסף ה-212 יותר גדול. ללא OC אין צורך ביותר מ-KATANA.

פורסם

נכון, לא שאלתי את פותח הדיון אם הוא מתכנן OC (אם לא אז הייתי נשאר עם הסטוק בכלל...)

וראיתי את ה - KATANA 3 ב - 120 ש"ח ולא 105.

פורסם
  • מחבר

ה - KATANA טוב אבל נופל מה - CM HYPER 212 EVO וה - ZALMAN CNPS 11X.

לא הבנתי, אז מה מבניהם אתה מציע?

פורסם

הם +- שווים.

הנה - http://www.hardwaresecrets.com/article/Zalman-CNPS11X-Performa-CPU-Cooler-Review/1462/6

פה יש עדיפות ל - CM, אבל נבדקה שם הגרסה עם מהירות מאוורר 2000RPM בעוד שבארץ נמכרת גרסת ה - 1650RPM.

כך שהיתרון של ה - CM על ה - ZALMAN מתקזז, תבחר איזה מהם שנראה לך טוב יותר או זמין יותר (או את ה - CM כי הוא עולה 170 לעומת 200 ש"ח שעולה הזלמן).

פורסם

יש לו מעבד ללא מכפלה פתוחה, תעשה את החשבון.

http://ksp.co.il/?uin=10258

הנה ב-110 (באילת זה עוד יותר זול), צודק, כנראה שהממוצע הוא 115~.

בכל אופן אין סיבה להוציא כסף על יותר מה-KATANA (מעבר לזה לא יהיה רווח, חוץ מלחנות ;)).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים