עבור לתוכן

מחפש המלצה לטלויזיה 55' אינץ עד 10,000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

בעולם של היום כל הזמן יש התקדמות מטורפת של הטכנולוגיה ולכן רציתי לשאול אותכם אם מישהו שמבין בעולם הטלוויזיות יכול לתת לי המלצה על טלוויזיה ספציפית או לפחות לתת לי כיוון מסויים של לאן לחפש.

לדוגמה איזה יצרניות כדאי ואיזה מפרטים כדאי וכדומה.

תודה רבה והמשך שבוע מעולה.

פורסם

אין יותר מדי אופציות ל 55" ב 10,000 ש"ח.

אתה חייב להגדיר מה השימושים כדי שאפשר יהיה להמליץ לך.

פורסם
  • מחבר

אין יותר מדי אופציות ל 55" ב 10,000 ש"ח.

אתה חייב להגדיר מה השימושים כדי שאפשר יהיה להמליץ לך.

לרוב ישתמשו בה לצורכי צפייה בערוצים הרגילים אבל פה ושם גם לראות סרטים בHD וגם משחקים בXBOX..

פורסם

סרטים מאיפה? מחיבור USB או ממקור אחר?

פורסם
  • מחבר

סרטים מאיפה? מחיבור USB או ממקור אחר?

עדיף שיהיה חיבור USB בשביל לראות סרטים דרך DISC ON KEY..

שמעתי שבטלויזיות החדשות של היום יש מעיין מחשב מובנה שאפשר להשתמש באינטרנט כל מיני תכנות כמו סקייפ אם אני לא טועה וכו'.

כדאי להשקיע בזה? ודרך האינטרנט אפשר לשים סרטים לצפייה ישירה ולראות בטלויזיה ככה?

פורסם

אם USB ואתה רוצה גם תרגום בעברית אתה מצמצם מהותית את האופציות כי רק LG וסמסונג מייבוא רשמי עושות את זה היום.

יש את הפיליפס 5007, שנראה מבטיח (לך לראות אותו) בגודל 55" שנמכר בסביבות ה 9K ונראה שנותן תמורה מעולה לכסף, אבל אינו תומך בעברית ותלת.

זו סקירה על ה 5507 שבעל אותו מפרט רק לא כולל תלת:

http://www.digitalversus.com/tv-television/philips-40pfl5507-p12906/test.html

את עניין הסרטים עם תרגום אפשר לפתור בקלות בעזרת סטרימר טוב ברמת הכניסה כמו זה שנמכר במחירי חיסול:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12158

לגבי סמארט - זה די חרטה. דפדפנים שלא תומכים כמו שצריך בפלאש, אפליקציות די בסיסיות ולא מגוונות וכו'...

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, איזה חברה הכי מומלצת?

איך Sony?

עדיף LG או SAMSUNG על Sony?

פורסם

הכל תלוי בצרכים, בדגם ובמחיר

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי בצרכים, בדגם ובמחיר

איך זה תלוי בצרכים?

אמרתי לך כבר למה הטלויזיה תשמש..

בעיקרון חשוב לי הכי הרבה שיראו בא טוב (שיהיה לה ניגודיות טובה, MS נמוך ומעבד חזק) לפני כל הגימיקים של הSMART TV וה3D..

פורסם

הניגודיות תהיה טובה בסוני, סמסונג ובחלק מהפיליפסים כתלות בפאנל (כולל זאת שנתתי לך).

לא רואה סמסונג 55" טובה מייבוא רשמי שנכנסת בתקציב שלך, אלא אם כן אתה הולך על פלזמה וגם אז מדובר על דגם בגודל 51".

המחירים של סוני האחרונות לא בתקציב שלך.

עוד נקודה, זמן הרענון חשוב לגהוסטינג, אבל האינפוט לאג לא פחות חשוב ופה יש בעיה ברוב הטלוויזיות המתקדמות יותר (בפיליפס המדוברת אין כזאת בעיה לפי הביקורת).

למה אתה לא הולך לראות?

פורסם
  • מחבר

הניגודיות תהיה טובה בסוני, סמסונג ובחלק מהפיליפסים כתלות בפאנל (כולל זאת שנתתי לך).

לא רואה סמסונג 55" טובה מייבוא רשמי שנכנסת בתקציב שלך, אלא אם כן אתה הולך על פלזמה וגם אז מדובר על דגם בגודל 51".

המחירים של סוני האחרונות לא בתקציב שלך.

עוד נקודה, זמן הרענון חשוב לגהוסטינג, אבל האינפוט לאג לא פחות חשוב ופה יש בעיה ברוב הטלוויזיות המתקדמות יותר (בפיליפס המדוברת אין כזאת בעיה לפי הביקורת).

למה אתה לא הולך לראות?

קצת קשה לי להבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר גהוסטינג ואינפוט לאג.. תוכל להסביר במובן יותר?

והסתובבתי כל היום בין חנות לחנות ובכל חנות המליצו על משהו אחר.. בחנות אחת אמרו רק SONY במקום אחר רק LG ובמקום אחר SHARP..

בגלל זה קשה לי להחליט מה הכי מומלץ..

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Display_lag

לצערי אי אפשר לסמוך על רוב המוכרים בחנויות. כל אחד ידחוף לך את מה שנוח לו לדחוף. הוא גם יכול ע"י שינוי קטן בכוונון המסך לגרום לאותו מסך שהוא מעוניין למכור להיראות הרבה יותר טוב מאלו שלידו.

תמצא שניים שלושה דגמים שנכנסים לך בתקציב, במקרה שלך זה יהיה פחות או יותר הפיליפס 5507/5007, שארפ LG 55LS570Y, 60LE635E. מדבר על ייבוא רשמי בשלושתם. אם אתה חושב על ייבוא מקבילי תוכל למצוא עוד אופציות.

קרא ביקורות, והכי חשוב לך לחנויות ותתרשם בעצמך תוך כדי קצת משחקים עם הכוונונים של המסכים ותראה מה אתה אוהב. באותה הזדמנות תראה אם נשארו שאריות מדגמי שנה שעברה בגודל 55" במחירים אטרקטיביים כמו ה LG LW651Y, LG LV550Y, סמסונג D6400 או דגמים ישנים יותר של סוני.

אם אף אחד לא מתאים, תאלץ להגדיל את התקציב ואז עוד אפשרויות תפתחנה בפניך.

פורסם
  • מחבר

http://en.wikipedia.org/wiki/Display_lag

לצערי אי אפשר לסמוך על רוב המוכרים בחנויות. כל אחד ידחוף לך את מה שנוח לו לדחוף. הוא גם יכול ע"י שינוי קטן בכוונון המסך לגרום לאותו מסך שהוא מעוניין למכור להיראות הרבה יותר טוב מאלו שלידו.

תמצא שניים שלושה דגמים שנכנסים לך בתקציב, במקרה שלך זה יהיה פחות או יותר הפיליפס 5507/5007, שארפ LG 55LS570Y, 60LE635E. מדבר על ייבוא רשמי בשלושתם. אם אתה חושב על ייבוא מקבילי תוכל למצוא עוד אופציות.

קרא ביקורות, והכי חשוב לך לחנויות ותתרשם בעצמך תוך כדי קצת משחקים עם הכוונונים של המסכים ותראה מה אתה אוהב. באותה הזדמנות תראה אם נשארו שאריות מדגמי שנה שעברה בגודל 55" במחירים אטרקטיביים כמו ה LG LW651Y, LG LV550Y, סמסונג D6400 או דגמים ישנים יותר של סוני.

אם אף אחד לא מתאים, תאלץ להגדיל את התקציב ואז עוד אפשרויות תפתחנה בפניך.

מה כל כך שונה בין טלויזיות של 10,000 לכאלה שיותר? שווה להשקיע עוד קצת?

אני לא מצליח להבין מה השיקולים שלך שעל פיהם אתה בוחר את הטלויזיה..

אם תוכל להסביר לי על מה אתה מסתכל כשאתה בא לבחור טלויזיה זה מאוד יעזור לי כי אני לא חזק כל כך בנושא הזה ומהקישור שהבאת לי לא הצלחתי להבין הרבה.. (אני קצת חלש באנגלית :( )

פורסם

השיקולים שלי מאוד פשוטים:

1. איזו פונקציונליות אני חייב, איזה נחמד שיהיה, איזה לא.

2. מה איכות התמונה והאם אני אוהב אותה.

3. האם הטלוויזיה מתאימה לתנאי הצפיה שלי (למשל אם אני צופה הרבה ביום בסביבה מוארת זה מוריד את האופציה של פלזמה).

4. איזו טלוויזיה נותנת לי את היחס הטוב ביותר בין העלות לתועלת שלי ממנה.

אתה זה שצריך לבחור, ואני לא יכול לבחור בשבילך. לך תסתכל בחנויות, תראה מה אתה אוהב, מה אתה צריך וכמה אתה מוכן לשלם על זה. את זה אף אחד לא יוכל באמת לעשות בשבילך.

פורסם
  • מחבר

השיקולים שלי מאוד פשוטים:

1. איזו פונקציונליות אני חייב, איזה נחמד שיהיה, איזה לא.

2. מה איכות התמונה והאם אני אוהב אותה.

3. האם הטלוויזיה מתאימה לתנאי הצפיה שלי (למשל אם אני צופה הרבה ביום בסביבה מוארת זה מוריד את האופציה של פלזמה).

4. איזו טלוויזיה נותנת לי את היחס הטוב ביותר בין העלות לתועלת שלי ממנה.

אתה זה שצריך לבחור, ואני לא יכול לבחור בשבילך. לך תסתכל בחנויות, תראה מה אתה אוהב, מה אתה צריך וכמה אתה מוכן לשלם על זה. את זה אף אחד לא יוכל באמת לעשות בשבילך.

שוב פעם היום הסתובבתי המון בחנויות והציעו לי samsung 60" d6600 ב15,000 שקל.

הוא גם נותן 3 שנות אחריות של הרישמי

אבל הבעיה שזה טלויזיה מתצוגה..

מה אתה חושב? כדאי ללכת על ההצעה?

המרחק שלי מהטלויזיה הוא 6 מטר ואני לא בטוח גם ש55 אינץ מספיק גדול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים