פורסם 2012 ביולי 213 שנים תקציב עד 30 אפשר לחרוג כמה שיידרש בטווח הזה.מעבד על 4ghz 60 מעלות במאמץ(אני רוצה קר יותר)סוקט am2+
פורסם 2012 ביולי 213 שנים מחבר אוי ויי!300****** ש״ח.המטרה היא להמשיך באוברקלphenome 2 x2 black edition 555פתחתי אותו לארבע ליבות.
פורסם 2012 ביולי 213 שנים מחבר תודה על ההמלצה אחשלי, איזה גוף קירור בכל זאת ייתן לי צניחה בטמפרטורה של המעבד?מה עם ה נוקוטה 12?
פורסם 2012 ביולי 213 שנים אם אתה רוצה קירור משודרג אז יש אחד במחיר זול מאד, ה - EVERCOOL TRANSFORMER 4.פה הוא עולה רק 120 ש"ח, לינק - http://www.pcmark.co.il/prodinfo/rYyWbp2WkletjJZuaWhkZQ/בהשוואה הזאת הוא אחד הטובים ביותר תוך כדי התעלות על גופי קירור יקרים בהרבה.לינק - http://www.hardwaresecrets.com/article/Zalman-CNPS11X-Performa-CPU-Cooler-Review/1462/6
פורסם 2012 ביולי 313 שנים אזה נוקטואה ? לא הבנתי לאיזה דגם התכוונת.הייתי אומר שהוא עדיף על ה - MUGEN 3 כי בהשוואה הוא עדיף על ה - NINJA 3 ב - 4 מעלות והנינג'ה נותן ביצועים דומים ל - MUGEN 3.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים מחבר נוקטואה ה nh-d14שמתי לב גם לקירור המפלצתי הזה:ninjalane -- alpha pal8150בינתיים אברקולר מקום ראשון לפי מה שאני ממבין הוא הכי קר..
פורסם 2012 ביולי 313 שנים בהשוואה שקישרתי אליה הטרנספורמר 4 היה עדיף קצת על ה - D14 אבל לא ציינו בכמה מאווררים ומאיזה סוג השתמשו עם ה - D14 וזה משפיע דרמטית על התוצאות שלו.בכל מקרה האברקול נותן תמורה מעולה למחיר שלו ומקרר כמו מתחריו שעולים פי 2 ויותר.
פורסם 2012 ביולי 313 שנים לא צריך ללכת רחוק עם ההשוואה, יש השוואה שלהם גם באתר http://hwzone.co.il/reviews/overclock/cr2010/10
פורסם 2012 ביולי 313 שנים תודה רבה נשמה !!עכשיו אני קורא את הפוסט בצורה רגועה יותר ..עדיין לא הבנתי איפה ה- ALPHA 8518 עומד ביחס לקירורים האחרים, אני אעשה חיפוש קצר בתקווה למצוא תשובות חד משמעיות .עריכה קטנה --קראתי את הסיקור ואכן עם 2 מאווררים הנוקטואה לוקח ובגדול (DBA, טמפרטורות במנוחה ומאמץ . )סוף עריכה --בקשר לנוקטואה בהשוואה ישירה מול ה- EVERCOOL רוב היום אין לי בעיה להיות גם עם 4 מאווררים על ה- D14, אני גם ככה קונה בקר למאווררים כדי להוריד אותם לרמה שאפשר לישון עם המחשב פתוח במשך הלילה, **הייתי שמח מאוד אם תוכל לעזור לי למצוא בקר מאווררים טוב, רק מלהתחיל להסתכל על כמות הבקרים שהוציאו בשנים האחרונות נהיה לי כאב ראש וסלט אחד גדול ואני צריך סדר מאחד שמבין ...***תודה מראש על כל תשומת הלב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.