עבור לתוכן

עזרה| בעיה בלוח או במעבד?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !!

יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך .

אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק.

עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך

וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!!

וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד)

אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !!

--

בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !!

יש לי מחשב של acer

מודל: veriton 7600gt

מאבד: pentium 4 2.8ghz

כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 128mb

(כפי שאתם רואים זה מחשב יחסית ישן)

עזרה בבקשה !!!

פורסם

כמה זמן יש לך כבר את המאוורר הזה ואיזה מאוורר זה? של אינטל?

פורסם

תפרק את הלוח מהמארז ותבדוק אם יש באיזור שם (גם מאחורי הלוח) סימני התחממות או קצר כלשהם

כל קירור מעבד שמשתמש אם פינים מפלסטיק לוחץ ומעקם את הלוח, ויכול לשבור בתוכו נקודת הלחמה כלשהיא מתחת לסוקט של המעבד. תנסה להימנע מקירורים כאלה ולהשתמש רק אם אלה שיש להם X מתכתי מאחורי הלוח וברגים. אם אתה משתמש אם קירור שיש לו פינים מפלסטיק, תשים משהוא שיתמוך את הלוח - אני שם קרטון מקופל שלוחץ בין הלוח והקיר האחרוי של המארז בכל מחשב שאני מרכיב אם מאוורר "דפוק" כזה, אם אין לי אפשרות לשים מאוורר נורמלי

פורסם
  • מחבר

כמה זמן יש לך כבר את המאוורר הזה ואיזה מאוורר זה? של אינטל?

זה מאורר שבא עם המחשב כבר :

deepcool warrior caesar

http://h9.ru/UserFiles/Image/img30025_21905.jpg

תפרק את הלוח מהמארז ותבדוק אם יש באיזור שם (גם מאחורי הלוח) סימני התחממות או קצר כלשהם

כל קירור מעבד שמשתמש אם פינים מפלסטיק לוחץ ומעקם את הלוח, ויכול לשבור בתוכו נקודת הלחמה כלשהיא מתחת לסוקט של המעבד. תנסה להימנע מקירורים כאלה ולהשתמש רק אם אלה שיש להם X מתכתי מאחורי הלוח וברגים. אם אתה משתמש אם קירור שיש לו פינים מפלסטיק, תשים משהוא שיתמוך את הלוח - אני שם קרטון מקופל שלוחץ בין הלוח והקיר האחרוי של המארז בכל מחשב שאני מרכיב אם מאוורר "דפוק" כזה, אם אין לי אפשרות לשים מאוורר נורמלי

אני צריך ליבדוק את זה !!

וכן עשיתי ריסטרט לביוס דרך הג'מפר ודרך הבטריה מלאאא פעמים לא עוזר !!

בינתיים יש עןד כמה הצעות בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים