פורסם 2004 בינואר 921 שנים * יש לי לוח אם- AMD::ABIT::NF7-SL-S/nforce2. חלונות XP. יוצאים לי מהמחשב ציפצופים מעצבנים כאשר אני לוחץ על דיליט למשל (שאין אפשרות למחוק) או סתם כאשר אני עושה דברים שאי- אפשר. קורה מלא פעמים באיי סי קיו למשל שאני מוחק דברים ואז שאי- אפשר למחוק יותר זה עושה את הציפצוף הזה. זה לא בעיה כ"כ קשה, אבל אם אפשר לבטל את זה אז למה לא? למישהו יש מושג כיצד אני מבטל את הציפצופים שיוצאים מהלוח- אם? כי זה קצת מציק. בביוס אין לי מושג איפה יש אפשרות לבטל את זה, יש אפשרות לבטל את זה דרך Windows? או לפחות להגדיר מתי זה כן ומתי זה לא יצפצף? תודה מראש! .
פורסם 2004 בינואר 921 שנים בדרך כלל הצפצופים האלה קורים כשאין לך כרטיס קול - הוינדוס שולח את הקול ל-PC Speaker.בטוח שהכרטיס קול שלך מותק ועובד טוב?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר בדרך כלל הצפצופים האלה קורים כשאין לך כרטיס קול - הוינדוס שולח את הקול ל-PC Speaker. בטוח שהכרטיס קול שלך מותק ועובד טוב? וואי תותח אתה! פשוט פירמטתי ועוד לא התקנתי את הכרטיס קול. לא חשבתי שזאת הבעיה, אם כך אז הציפצופים יפסיקו שאני אתקין את הדרייברים של הכרטיס קול? (לא אתקנתי כי הכרטיס קול יגיע אלי רק בערב ).
פורסם 2004 בינואר 921 שנים כשתתקין זה יפסקאפשר לבטל את זה בטח איפשהו בהגדרות של הוינדוס אבל חבל על הזמן
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים וואי תותח אתה!בתחלה חשבתי שהוא צוחק אבל שקראתי את ההמשך הבנתי שלא ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.