פורסם 2012 ביוני 3013 שנים אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר כן.חייבים לבטל את זה?יכול להיות שזה קשור לאותה בעיה שהמחשב לא עולה אחרי איתחול כשהכונן מחובר?
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים אם אתה אומר שזה קורה רק שכשהוא מחובר, אז כנראה שכן.להבא אל תתקין שטויות שלא צריך, תקרא לגבי כל תוכנה מה היא עושה.(יש גם בביוס אפשרות לבטל את טעינה דרך USB בבקר ASMEDIA)
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים מחבר סבבה אני אנסה את זה.חשבתי שזה פיצ'ר לא רע אז הפעלתיאני לא בטוח לגמרי אם זה יפתור את הבעיה של התקיעה באיתחול מחשב
פורסם 2012 ביולי 113 שנים מחבר הביוס לא מוגדר לעשות בוט מהכונן.אשמח להסבר מה הכוונה למספק כוח לכונן כדי שאדע מה לחפש.תודה
פורסם 2012 ביולי 113 שנים יש בביוס הגדרה של סיפוק חשמל לחיבורי ה-USB גם שהמחשב כבוי (לא יודע איך זה אצלך), אני מבטל אותה אצלי (גם לי יש קשיח מחובר וזה פותר לי את "הבעיה" הזאת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.