עבור לתוכן

קניית מקור למערכת

Featured Replies

פורסם

שלום, קיבלתי מאח שלי רסיבר jvc rx-5022v ועכשיו קניתי רמקולים omega audio olp-601... כל מה שנשאר לי זה לקנות מקור, התקציב שלי נמוך 500יש איזה שהם הצעות, אם אפשר גם דגמים ספציפיים, אני ישמח לשמוע את המערכת הראשונה שלי בפעולה בזמן הקרוב (בן 18 אין הרבה תקציב וזמן לפני הצבא ). תודה

פורסם

כשאתה אומר מקור מה אתה מתכוון? אתה צריך נגן CDP או שאתה רוצה כרטיס שיתחבר למחשב?

לדעתי בימינו אין הרבה טעם להשקיע ב-CDP כשממילא רוב המידע שמור במחשב, אבל יש לא מעט שעדיין מחברים את המערכת אך ורק ל-CDP.

פורסם

תתחדש על הרמקולים.

יש לך מחשב שולחני ליד המערכת?

אתה עובד עם מחשב נייד?

יש לך אוסף דיסקים גדול ואתה רוצה להאזין להם דרך CDP?

אתה מאלו שחושבים שהוויניל הוא הדבר הגדול ביותר שקרה למוזיקה אי פעם וכל השאר הוא "דיגיטלי וקר"?

לפי התשובות שלך נדע לאיזה כיוון לשלוח אותך לחפש פתרון.

פורסם
  • מחבר

אין לי מחשב שולחני וגם לא נייד.

לגבי העדפה שלי לדיגטלי או CDP, תאמת שאין לי ניסיון אז גם אין לי כל כך העדפה. יש לי כמות נחמדה של דיסקים שאני אוהב לשמוע ואוהב לשים אותם עד שהם נגמרים בלי להעביר להקה.

יכול להיות שגם סטרימר יהיה לי טוב, בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם

תודה יובל

פורסם

אם אתה מעוניין בסטרימר אז יש לך את ה Squeezeebox Classic (3) ואת ה Duet.

אני חושב שזו התמורה הטובה ביותר בתקציב הנתון. אני לא בטוח שתמצא נגן CDP ב 500 ש"ח (יד שניה) שיהיה טוב לא פחות מה SB.

ב 500 ש"ח תוכל למצוא גם כרטיס קול טוב, אבל כמובן שתצטרך מחשב וכל שאר הציוד ההיקפי.

פורסם
  • מחבר

אם יש לי נגן של אפל, אני לא יכול להעביר ישר כבל לרסיבר?

פורסם

על איזה מכשיר מדובר? תצטרך להשתמש ב LOD.

פורסם
  • מחבר

Ipod, ומבחינת איכות הצליל יש הפרש ניכר בינו לבין סטרימר או CDP?

פורסם

עם המערכת שלך ובתקציב הנוכחי אני לא חושב שתהנה משמעותית יותר מ-CDP או סטרימר לעומת ה-IPOD עם כבל LOD (עניין של כמה דולרים).

תקפיד להשתמש בקבצים באיכות טובה ואתה מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים