פורסם 2012 ביוני 2913 שנים אהלן,חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת.איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות?אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים מסך מצויין אין תקיעות, מכשיר מומלץ.חסרון- סוללה לא ניתנת להחלפה ורק 16 ג'יגה זכרון בלי יכולת הרחבהארה"ב- אמזון
פורסם 2012 ביוני 3013 שנים לי יש אותו כבר כשבועיים-שלושה ועדיין אין סימן לקילופים (טפו טפו).קניתי מאיביי, נראה לי שהוא מגרמניה לפי הרום שהיה עליו אבל לא סגור מאיפה המוכר.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אני גם שוקל לקנות עכשיו את הONE S, אבל קיבלתי את הרושם שהוא אמור להיות מתומחר מתחת לONE X, בZAP ההפרש בניהם הוא 100 שקל... לא ממש הבדל רציני... ככה שנראה לי כבר עדיף הX.יכול להיות שהמחירים לא מעודכנים או צריכים להתעדכן ???
פורסם 2012 ביולי 613 שנים ממתי תמחור בארץ מרמז על משהו או בעל קשר כלשהו לעולם?וסתם עדכונון - התחיל ה chipping בקטנה בחלק העליון של המכשיר, איפה שהמדרגה החדה. לא באמת רואים את זה סתם ככה.
פורסם 2012 ביולי 713 שנים לא תהיה לך בעיה של תקיעות, לפי בדיקות ביצועים ברחבי הרשת התוצאות שלו גבוהות יותר משל החזקים ביותר (כנראה בגלל הרזולוציה הנמוכה יותר של המסך) עוקף לפעמים אפילו את ה- one x ואת הגלאקסי 3. אבל במחיר של HTC One X אני חושב שעדיף לך אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.