פורסם 2004 בינואר 921 שנים טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים המאוורר הזה יותר הורס ממועיל ..הוא סתם יותר מערבולות אוויר ולא מכניס כלום..
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר המאוורר הזה יותר הורס ממועיל ..הוא סתם יותר מערבולות אוויר ולא מכניס כלום..למה אני לא מבין?כאילו יחש שם חורי אווררור דיי גדולים והוא מכניס אוויר זהו חוץ מזה שהוא הוריד לי את המעבד ב5 מעלות ואת הלוח ב5 מעלות גם במצב רגיל מנוחה וגם במאמץ.עכשיו אני צריך עוד אחד למטה מאחורה צד שמאל אם אתם רואים עד חורי אוררור שהוא יוציא כי היום בבוקר שמתי אותו בהתחלה שם וגם אז הוא הוריד בול כמו ששמתי פה ואז ככה יוריד בהמון
פורסם 2004 בינואר 921 שנים בתמונה השנייה המיקום פשוט נוראי, בקושי יש אויר להיכנס\ לצאת... אם כבר דחוףףףףף תחתוך שם את כל העסק שיהיה לפחות פתוח...
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר בתמונה השנייה המיקום פשוט נוראי, בקושי יש אויר להיכנס\ לצאת... אם כבר דחוףףףףף תחתוך שם את כל העסק שיהיה לפחות פתוח...איך בדיוק יענו תגידו לי בדיוק איך לסדר תחוטים ואני יסדר עכשיו.וגם אם יש לך איציק אז בוא נדבר כי יהיה יותר קל להסביר..שלי זה 135299888
פורסם 2004 בינואר 921 שנים חבל שאין לי מצלמה הייתי יכול להראות איך סידרתי את החוטיםתעגל כבלים IDE של סידירום\צורבכבלי חשמל תתפוס עם אזיקוניםתשתמש באזיקונים\אזולירבנד איך שנוח לך...חוץ מהחוט חשמל של ההרדיסק אצלי לא רואים שום כבל, וזה לקח בדיוק 10 דקותדרך אגב, אם הבנתי נכון המאורר שמחובר לחריצים זה בדלת של המארז, שזה מצוייןרק תנסה איפה שהמאורר מחובר להגדיל את החורים אם בא לך לגעת במארז (אלא אם אתה מעדיף לא להשחיט אותו)פשוט דרך החריצים האלה אני לא חושב שיכנס לך מי יודע מה אוויר..בקשר לחורים שיש בתחתית המארז מאחורה תשאיר אותם כמו שהםאני אישית חיברתי שם 2 מאוררי 40מ"מ אבל זה סתם, לא ממליץ לך לעשות את זה סתםאני דחפתי אותם לשם כי גם ככה לא היה לי מה לעשות עם המאוררים האלה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר חבל שאין לי מצלמה הייתי יכול להראות איך סידרתי את החוטיםתעגל כבלים IDE של סידירום\צורבכבלי חשמל תתפוס עם אזיקוניםתשתמש באזיקונים\אזולירבנד איך שנוח לך...חוץ מהחוט חשמל של ההרדיסק אצלי לא רואים שום כבל, וזה לקח בדיוק 10 דקותדרך אגב, אם הבנתי נכון המאורר שמחובר לחריצים זה בדלת של המארז, שזה מצוייןרק תנסה איפה שהמאורר מחובר להגדיל את החורים אם בא לך לגעת במארז (אלא אם אתה מעדיף לא להשחיט אותו)פשוט דרך החריצים האלה אני לא חושב שיכנס לך מי יודע מה אוויר..בקשר לחורים שיש בתחתית המארז מאחורה תשאיר אותם כמו שהםאני אישית חיברתי שם 2 מאוררי 40מ"מ אבל זה סתם, לא ממליץ לך לעשות את זה סתםאני דחפתי אותם לשם כי גם ככה לא היה לי מה לעשות עם המאוררים האלההיו לך כמה טעויות:1. המאוורר בדלת מכניס אוויר טוב2. בהתחלה שמתי אותו מאחוה והוא הוריד מצויין טמפרטורה אז אני כנראה שם בחורים ישם שתי מאווררים גם
פורסם 2004 בינואר 921 שנים המאוורר הזה : הוא לא עושה לך שריקות, לא עושה כלום, לא דוחף אוויר, רק מסתובב? :
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר המאוורר הזה : הוא לא עושה לך שריקות, לא עושה כלום, לא דוחף אוויר, רק מסתובב? : ממש לא.... הוא דוחף אוויר פנימה (הוריד את הטמפרטורות ממש מעבד הוריד ב5 מעלות ולוח הוריד ב5 מעלות גם במנוחה וגם במאמץ. חוץ מזה הרגע חשבתי על רעיון הקרור הכי טוב שיש אני בונא אותו כשאני מסיים אני יפרסם
פורסם 2004 בינואר 921 שנים היו לך כמה טעויות:1. המאוורר בדלת מכניס אוויר טוב2. בהתחלה שמתי אותו מאחוה והוא הוריד מצויין טמפרטורה אז אני כנראה שם בחורים ישם שתי מאווררים גםאיזה פטריה לקחת ?אמרתי שהמאורר בדלת מכניס אוויר (זה שבצד)אני רק אומר שהחריצים שלו לא ממש גדולים ומומלץ להרחיב אותםדבר שני אתה מדבר איתי על החורים מאחורה שיש שם שתי מאוררים, על איזה חורים אתה מדברשאני אמרתי מאוררי 40מ"מ אני התכוונתי לחורים למטה למטה במארז מאחורה..שמאלה מכרטיסי ה PCI
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר איזה פטריה לקחת ?אמרתי שהמאורר בדלת מכניס אוויר (זה שבצד)אני רק אומר שהחריצים שלו לא ממש גדולים ומומלץ להרחיב אותםדבר שני אתה מדבר איתי על החורים מאחורה שיש שם שתי מאוררים, על איזה חורים אתה מדברשאני אמרתי מאוררי 40מ"מ אני התכוונתי לחורים למטה למטה במארז מאחורה..שמאלה מכרטיסי ה PCIכן גם אני דיברתי על החורים למטה בצד שמאל
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר סבבהומה אתה מתכוון לעשות עם המאורר בדלת, להשאיר את החורים כמו שהם?כן כי אבא שליי לא מרשה להשחיט את המארז אבל כרגע ברגעים אלה אני בונה איורור יותר נכון םיזור אווירחכו לתמונות
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר טוב אני יספר לכם מה אני בונה אולי תוכלו לעזור לי למצוא פתרונות...אני בונא תעלות או מנהרות אוויר כאילו אני לוקח קופסאת ברז אטומה ומלביש על מהאוורר בצורה אטומה לגגמרי ואז עושה חור בקוטר של הצינור שלי ומכניס תצינור ויש לי צינור קצר שאותו אני יחבר ואיו אני מחבר צינור טיפה יותר ארוך שמלא בחורה מה שאומר שהאוויר במקום ליהיות סתם לעד הדלת ולא מכוון על כלום אז הוא יעוף טיפה יותר רחוק ויתפזר דרך החוירם.ואז אני יעשה אולי כככה גם למוציא אחד מה שאומר שאני יוכל לכוון מאיפה בדיוק הוא ימשוך את האוויר
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים הוא לא מסביר את עצמו כל כך טוב...דיברתי איתו באיסיקיו ככה שאני יודע מה הוא מתכנן וזה פחות או יותר כזה דבר :http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1916&cat=39&page=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.