פורסם 2012 ביוני 2913 שנים יש לי windows 7 ultimate SP1 x64התקיה C:\Windows\winsxsשוקלת למעלה מ 8 גיגה והיא רק גודלת עם הזמןאני מגיע למצב שנגמר לי המקום בכונן Cבחיפוש במייקרוסופט ובאינטננט ראיתי שצריך להריץ את הפקודה בCMDdism /online /Cleanup-Image /spsupersededשאמורה למחוק קבצי backup של הוינדוס אחרי התקנה של SP1 או כל מיני סוגים של עדכונים.אחרי שאני מריץ את הפקודה אני מקבל את הדבר הבאDeployment Image Servicing and Management toolVersion: 6.1.7600.16385Image Version: 6.1.7600.16385Service Pack Cleanup can't proceed: No service pack backup files were found.The operation completed successfully.חיפשתי ביאנטרנט תשובה לזה ולא מצאתימשהו נתקל\מכיר את הבעיה?מצורפות תמונות
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים מחבר לא מחקתי בעבר אף פעםאז איך אפשר בכל זאת לנקות את התיקיה הזאתלמעלה מ 8 גיגה זה לא סביר...
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים כנראה שיש לך הרבה תוכנות במחשב שדורשות תאימות לאחור של כל מיני קבצי DLL, EXE ועוד.
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים מחבר אין יותר מידי תוכנות.איזה עוד דרכים יש לנקות את התיקיה הזאת חוץ מהפקודה הזאת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.