עבור לתוכן

לא ניתו לשנות את הגדרות האוזניות USB שלי, דרך ה-Realtek HD Audio Manager

Featured Replies

פורסם

יש לי אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 בחיבור USB במחשב שלי, ובמחשב של אבא שלי, יש אוזניות מתוצרת אחרת, גם כן בחיבור USB.

בשני המחשבים, אינני יכול לשנות את ההגדרות של האוזניות הללו, דרך ה-Realtek HD Audio Manager של הדרייבר של כרטיס הקול שלי (אקולייזר למשל), אלא רק את הגדרות הרמקולים שלי.

ביכולתי לשנות את הגדרות האוזניות USB שלי, רק דרך היישום "קול" בלבד, וההגדרות אינן כוללות אקולייזר.

מה הסיבה לכך?

פורסם

ניסית למצוא דרייברים לאוזניות?

פורסם
  • מחבר

במחשב שלי, בו מותקנות אוזניות ה-Microsoft LifeChat LX-3000, מותקן הדריבר שלהן אשר מערכת ההפעלה התקינה אותו כשזיהתה אותם. אמנם יש באתר של מיקרוסופט תוכנה לאוזניות הללו בשם LifeChat 1.4. אולם לפי התרשמותי בעת שהתקנתי את התוכנה הזאת, נראה מדובר כאן בתוכנה לאוזניות ולא כל כך בדריבר, שנועדה בעיקר לשימוש באוזניות אלו בעת ביצוע שיחות קוליות (שאינן שיחות טלפוניה VoIP, אלא יותר כמו שיחות ווקי טוקי) ב-Windows Live Messenger. האם לתוכנה הזאת יש אפשרות להרחיב גם את האפשרויות הזמינות לאוזניות הללו (בדומה ל-Intellipoint של עכברי מיקרוסופט)(יש לציין כי הגדרות אקולייזר עבור הרמקולים, זמינות גם דרך מערכת ההפעלה ולא רק דרך תוכנת הדריבר של כרטיס הקול, אבל הן אינן זמינות עהור האוזניות שתיארתי)?

בקשר לאוזניות שבמחשב של אבא שלי, אני אבדוק לגבי דריבר, אבל קיים סיכוי קלוש שאני אמצא להן דריבר, בשל היותן אוזניות זולות יחסית וככל הנראה גם ממותג גנרי.

עדכון: ניתקתי את אוזניות ה-Microsoft LifeChat LX-3000, שלי מהמחשב, התקנתי את LifeChat 1.4, וחיברתי אותן בחזרה, כאשר התוכנה אמרה לי לחבר אותן. זה לא הוסיף לי אפשרויות נוספות בהגדרות של האוזניות בוינדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים