עבור לתוכן

בעיה (בהתחלה חשבתי במסך אחרי זה בכבל ועכשיו אני כבר לא יודע ונראה לי במחשב עצמו)

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכל קרה כשחזרתי לתומי והדלקתי את המסך ונגלה לעיני הדסקטופ עכשיו קטוע מעט כשהמסך כולו יותר ימינה ובצד שמאל יש שוליים שחורים וכשהמסך כולו קיבל גוון ירוק. ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לנתק את המסך מהחשמל, ניסיתי להכנס להגדרות (עשיתי שם ריסט להגדרות זה פתר את הצבעים אבל לא את החיתוך של התמונה, וגם כשהדלקתי מחדש את המסך זה חזר למצב ההתחלתי)..

המסך התחיל להתנהג מוזר לקח לו יותר זמן להדלק מהרגיל (יותר זמן על הלוגו של SAMSUNG [דגם T240]), אחרי זה בסריקה שלו אחר INPUT הוא נתקע על DIGITAL (אני משתמש בחיבור DVI).

ניסיתי לחבר למסך VGA וHDMI, הVGA לא עבד, הHDMI עבד בהתחלה מעולה ולאחר מכן זה לא זיהה אותו, הוא דילג על הINPUT כאילו אין.

לקחתי מסך אחר וחיברתי עם ANALOG ובאמת ראיתי את המחשב עולה, משום מה אחרי המסך פתיחה של WINDOWS זה שרושם "ברוך הבא" נאבד הSIGNAL..

בSAFE MODE ניסיתי להגיע לשחזור מערכת אבל קרה אותו דבר.

לאחר מכן הדלקתי את המחשב מחדש והוא נתקע.. גם קודם לכן הוא נתקע (בזמן הבדיקות של המסך עם החיבורים השונים, כנראה הצלחתי לקבל תמונה לפני שהוא נתקע, ואחרי שהוא נתקע כבר אין SIGNAL למסך.

עוד לא יצא לי לבדוק את המסך עם מחשבים אחרים, עלה לי שיעור שאולי מדובר בכרטיס מסך, או משהו אחר שגורם למחשב לקרוס ככה.

אני ממש אשמח לעזרה כי אני אובד עצות....

תודה!

פורסם

העצה היחידה היא לבדוק אותו על מחשב אחר (אפילו ניד).

פורסם

סביר מאוד כי מדובר בכרטיס מסך. תחפש עליו קבלים נפוחים\נוזלים.

פורסם
  • מחבר

יש קירור שבא BULIT IN עם הכרטיס מסך, אז לא הצלחתי לראות משהו מיוחד.

חיברתי את המסך למחשב אחר והכל עבד.

ניקיתי אבק במחשב, ניסיתי לחבר אותו עם HDMI לטלוויזיה ועבד ולא נתקע..

אז חיברתי אותו שוב למסך בחדר והכל עבד כמו שצריך..

אחרי שעתיים בערך שהמחשב דלוק חזרתי (המסך היה על STANDBY) ושוב אותה בעיה..

מסך בגוון ירוק וחתוך עם נטייה לימין..

מה אני עושה?

פורסם

סביר מאוד כי מדובר בכרטיס מסך. תחפש עליו קבלים נפוחים\נוזלים.

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד דרך לבדוק מה זה? אם זה באמת הכרטיס מסך לפני שאני שולח למעבדה?

שמתי לב שהמחשב הפסיק להתקע וכשיש את הבעיה למסך לוקח יותר זמן להדלק והוא תקוע על DIGITAL, זה קורה לפעמים גם שהמחשב כבוי ככה שבאמת אין לי מושג אם זה המסך או המחשב..

פורסם
  • מחבר

טוב..

הבנתי שזה המסך, אחרי שהוא השתגע עם מחשבים אחרים והיה לו שלב שהוא נדלק אבל הצג נשאר חשוך לגמרי.

יש לי שאלה אחרת..

בין כל הניסויים על המסכים השונים החלפתי בין חיבור DVI לVGA בגלל מסכים שונים, ובשניהם זה לא זיהה את ההחלפה עד שעשיתי ריסט.

אני מתכוון שהייתי מחובר עם המחשב למסך דרך DVI, ניתקתי את הDVI והכנסתי VGA, הוא לא זיהה אותו עד שעשיתי ריסט למחשב.. וההפך, כשניתקתי את הVGA כדי לחזור חזרה לDVI זה גם לא זיהה והייתי צריך לעשות ריסט..

אף פעם לא נתקלתי בזה, יש לזה הסבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים