פורסם 2002 במרץ 1923 שנים התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!!זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול!אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?!נקברתי!!!!!!!
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אם אתה לקוח שלהם ויש לך טלויזיה דיגיטלית אז יכולים להתקין לך גם אינטרנט... אין שום סיבה שזה לא יעבוד... חבר שלי שמשתתף בניסוי הביא אליי את המודם שלו לפני בערך חודש חיבר לשקע והיינו מחוברים. אם דיגיטלי עובד, גם אינטרנט עובד... כנראה יש להם סיבה אחרת... :AR15:
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים אני לא חושב שיכול להיות מצב שבו אתה לקוח בדיגיטלי אבל אינטרנט אתה לא יכול לעשות,תתקשר אליהם שוב ותבדוק טוב...כי עקרונית הם יכולים לחבר את כל מי שיש לו ערוצי זהב (אפילו אנלוגי אם אני חושב)
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים מחבר התקשרתי היום שוב ואמרו לי את אותו דבר, הרגשתי שהפקיד מנסה לשקר לי לפי הטון.הם מסתירים משהו!
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אגב לא חובה שזה יתחבר אם זה דיגיטלי נגיד זה יכול להיות דיגיטלי חיקוי כמו שיש בתבל.. אחרת כולם היו קונים מודם כבלים ומחברים אותו, לא?
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אתה יכול לקנות מודמים עד שנה הבאה אבל אתה צריך משתמש וסיסמא מחברת הכבלים כדי להתחבר לאינטרנט... וחוץ מזה אתה צריך ספק אינטרנט (זה בלי קשר לחברת כבלים...) אגב, מה חיקוי בדיגיטלי של תבל? (אני בערוצי זהב )
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים לא זוכר, זה היה מזמןמשהו עם זה שלשדר דרך תחנות דיגיטליות למרכזיות אנלוגיות (או הפוך) נותן איכות תמונה פחות טובה מאנלוגי לאנלוגי (התבל הרגיל)היה איתם איזה משהו שהם שינו רק בזמן האחרון.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אין מצב.אם מגיע אליך כבלים, (טלויזיה רגילה) באותו שידור על הכבל מגיע האנרטנט.שלא כמו בDSL, הכבלים לא מוגבלים ב"תשתית", לא משנה אם אתה גר מאות ק"מ מהמרכזיה, אתה מחובר במהירות מרבית, בDSL, אם אתה לא קרוב למרכזיה, אתה לא יכול להתחבר באופטימליות.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים שנה שעברה מתי שהם התחילו עם זה אז חבר שלי גר די קרוב לבית שלי והוא היה התחיל להיות נסיין אז התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאין תשתיות עדיין באזור אז אחריי כמה חודשים הם מתקשרים אלי ואומרים לי שיש תשתית אז אני יכול להיות נסיין. כנראה תצטרך לחכות כמה חודשים ולא שנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.