פורסם 2012 ביוני 2813 שנים רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימושאלה הזיכרונות שיש ליG skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24duel channelבביוס זה מזהה רק 4 GBוזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים 1. תכנס לביוס ותראה כמה זה מזההבמידה ומזהה רק 4GB, נסה לחבר כל סטיק זיכרון בנפרדאם בביוס זה כן מזהה 8GB אבל בWIN אומר לך את מה שרשמת, יש סיכוי שמותקן אצלך WIN 32BIT שלא תומך בעבודה של יותר מ4GB
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר זה מה שעשיתי חיברתי בנפרד כל אחד, עדיין אותו דבר, ויש לי 64 ביט, זה עבד לי מצויין, לפני שהוצאתי תזיכרונות, ועכשיו פתאום לא עובד, לא יודע כל כך מה לעשות, חבל לי לשלם כסף לטכנאי בשביל דבר כזה.. עריכה http://img580.imageshack.us/i/89114225.jpg/
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים בביוס זה מזהה 8GB? תחטט בביוס ותראה כמה זיכרון המערכת מזההאולי שווה לנקות מגעים של הזיכרונות.MSCONFIG -> איתחול -> אפשרויות מתקדמותתעיף את הV במידה וקיים, או שתרשום 8192
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר בביוס זה מזהה 8GB? תחטט בביוס ותראה כמה זיכרון המערכת מזההאולי שווה לנקות מגעים של הזיכרונות.MSCONFIG -> איתחול -> אפשרויות מתקדמותתעיף את הV במידה וקיים, או שתרשום 8192אין וי, ובביוס זה מזהה 4096במחשב זה מזהה 8 gb.. הזוי לי..
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים בביוס זה רק 4GB זה די שולל את אשמת הWINהמערכת בOC? נסה לטעון הגדרות ברירת מחדל, ולתת למערכת לכוון את התיזמונים והמתח של הזיכרון אוטו'אם לא עוזר, נסה לחבר לסלוטים שונים, ולהריץ כל סטיק בנפרד בMEMTEST, אולי אחד מהם פגום
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר בביוס זה רק 4GB זה די שולל את אשמת הWINהמערכת בOC? נסה לטעון הגדרות ברירת מחדל, ולתת למערכת לכוון את התיזמונים והמתח של הזיכרון אוטו'אם לא עוזר, נסה לחבר לסלוטים שונים, ולהריץ כל סטיק בנפרד בMEMTEST, אולי אחד פגוםשוב אציין.. לפני שהוצאתי תזיכרונות הכל עבד תקין, אם היה ווינדוס לא תקין לא היה מזהה לי בכלל.. והרצתי memtest והכל תקין עם הזיכרונות.. אחד אחד, והגדרות של הביוס עשיתי אופטמיזד, זה החזיר ת מהירות 1333 וblk. 133.. מה אני עושה לא נכון [pre][/pre]הנה תמונה מהביוס http://www.siz.co.il/my/ztmkufymmwy5.jpgבבקשה תעזרו לי, לא מתאים לי לשלם כסף לטכנאי בגלל זה, רק אם לא תהיה ברירה
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים וודא שכל הסטיקים יושבים כמו שצריך. בתוך החריצים כמו שצריך.נסה לנקות עם לחץ אוויר וספרי מגעים את החריצים, ייתכן גם ואחד מהם ניזוק.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים זה כנראה לא קשור אבל לפני שבועיים קרה מקרה דומה בנייד שלי,אחרי מספר פעמים של פתיחה וסגירה זה לא עבד, בסוף מה שפתר את הבעיה זה להחליף במקומות של הזכרונות (אני מניח שהחלפתי בניהם בפתיחה הראשונית, שבה לא שמתי לב לסדר). עד עכשיו אני לא יודע למה זה צריך לשנות למערכת.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר אני שם את זה לפי הפינים, יש קצרים וארוכים., האם אני שם נכון או שאפשר גם ככה וגם ככה, והרצתי תממטסט עד שסיים ורשם שאין שגיאות זיכרון..
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים קרה לי שנכנס אבק לחריצים וזה חסם את החיבור. נקה טוב טוב עם פו חזק.דבר שני לפי התמונה שהעלאת דווקא כן רואים שזה מחובר אבל לא בשימוש, משהו מוזר.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר זה מה שאני לא מצליח להבין.. חח נראה לי יצאתי מזה דבע, אמרו לי שצריך לחבר לפי צבעים.. ואני לא עשיתי ככה חח אוי אוי פדיחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.