עבור לתוכן

Schyte Katana 3 VS Arctic Cooling Freezer 7 Pro REV2

Featured Replies

פורסם

חיפשתי הרבה בפורום וברחבי האינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית. מי מביניהם יותר טוב?! כל אחד אומר משהו אחר, יש אולי למישהו הוכחות חותכות על סמך מבדקים או דברים דומים? בכל הנוגע לקירור ושקט, מי עדיף?

פורסם

אני הייתי הולך על ה-KATANA בלי לחשוב בכלל (זה מה שעשיתי, מפרט בצד).

פורסם

אני דווקא לא מסכים. אמנם כרגע יש לי KATANA 3 והוא לא רע, אבל הFREEZER 7 PRO REV2 מעט שקט יותר (מהנסיון שלי עם הFREEZER 7 PRO המקורי) כאשר אין שימוש בבקר מאווררים, והוא גם מאסיבי יותר.

בכל מקרה קח בחשבון שבהיעדר OC שניהם יעשו את העבודה, וההפרש בעלויות גם הוא זניח.

פורסם
  • מחבר

נכון ההפרש די זניח, אבל סתם בא לי לדעת מה יותר טוב. הפריזר נראה באמת מפלצתי. yz101 (אגב, מה שמך?), מבחינת קירור הפריזר גם יותר טוב?

העניין הוא שכמעט כל אחד אומר שמה שיש לו הוא יותר טוב אבל לא התנסה עם המאוורר השני. אין בדיקות כלשהן שנעשו בעניין?

פורסם

קח את מי שזול יותר. הם אותו דבר.

פורסם

ה-KATANA יכול להיות יותר שקט, מכיוון שהמינימום של המאוורר שלו נמוך יותר.

פורסם

נו אבל אנחנו במדינה חמה. הוא לא ירוץ פחות מ-600RPM אולי בהפעלת המחשב שאז החלקים עדיין לא התחממו.

פורסם

מניסיון שלי דווקא ה-KATANA3 שקט יותר.

מבחני ביצועים מראים גם הבדל של כ-4-5 מעלות לטובתו.

פורסם

לי יש ניסיון עם שניהם, אבל על מערכות שונות, בגלל זה זה לא אקטואלי (תמיד ה-KATANA הרגיש שקט יותר).

פורסם

מה עם מאמץ מלא? ה-KATANA יכול להגיע ל-2500RPM לעומת 2400RPM בפריזר.

פורסם

גם במאמץ מלא לא תצטרך להגיע למהירויות כאלה.

פורסם

דווקא כן שנכנס אבק המהירות עולה. כבר הרבה זמן שלא ניקיתי את המחשב. המוגן 2 יושב לי על 1200RPM במנוחה. צריך לנקות אבל למי יש כוח. :nixweiss:

פורסם

בתור אחד ששמע הרבה כאלה..דעתי האישית היא שהKATANA שקט יותר..אומנם לא ברמה משמעותית יותר..

אבל עדיין במאמץ מלא הKATANA "נשמע" פחות לדעתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ומה נותן ביצועי קירור טובים יותר?

פורסם

ה-KATANA (לפי מבחנים ברשת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים