עבור לתוכן

רמקולים JVC

Featured Replies

פורסם

אהלן

קיבלתי היום ממשהו זוג רמקולים של JVC ,אלה שבתמונה.

א. הם שווים משהו?

ב. למה שחיברתי אותם למערכת פשוטה של מחשב (creative sbs 2.1 370) הם לא נותנים באס ונראה לי גם שהטוויטרים לא עובדים?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

תן עוד פרטים על הרמקולים, אולי הם צריכות מגבר.

עם תתן לנו דגם יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

פורסם

dans41

בתמונה המצורפת השניה שלו יש דגם.

הם היו חלק ממערכת מיקרו. אז כן צריכות מגבר.

LIRON1

את הרמקולים חיברת בטח במקום שני הרמקולים הקטנים של SBS 370. אז כמובן שלא יהיה בהם באס, כי הבאס מנותב לסאב וופר.

אם השאלה שלך בעצם האם הם יותר טובים מאשר הרמקולים המקוריים הקטנים של SBS 370, אז היתי אומר שכן.

לגבי טויטרים, אם תגביר באקולייזר במחשב ,רק את התדרים הגבוהים (למשל 10K ומעלה) אתה אמור לשמוע הרבה יותר את הטיויטרים וכך תוכל לבדוק אם הם עובדים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

צודק הם צריכים מגבר, היה לי עוד רמקול באס ישן עם מגבר וחיברתי את אחד הרמקולים אליו והיה באס רק שהבאס היה זוועתי.

מגבר טוב יתן באס וצליל טוב? או שאין מה לצפות מהרמקולים האלה?.

פורסם

ניסית עם מגבר סאבוופר?

הבאס זוועתי כי הרמקול שאחראי על באס בתוכם קטן יחסית ( לפי התמונה ניראה כ 4"-5" . ) והתיבה לא ממש בנויה כך שיעבוד כסאבוופר.

לכן גם עם מגבר טוב אל תצפה לבאס טוב מהם, אם תרצה בכל זאת לשפר את הבאס תצתרך להוריד את התדרים המאוד נמוכים (באקוליזר למשל, אבל עדיף עם קרוסאובר ) ואז כאשר לא יעוברו עליו תדרים שלא מסוגל לנגן , הצליל צריך להיות טוב יותר.

אבל לפי דעתי הם לא שווים את התעסקות, המערכת SBS 370 עדיין תשמע טוב יותר מבחינת הבאס {יש בהן 5" (שאולי גם בנוי בהתאם) ,עם תיבה מתאימה יותר והתדרים הנכונים מנותבים }

כתחליף לרמקולים הקטנים של SBS 370, היתי שם אותם (אבל קודם לבדוק מה העכבה של הרמקולים המקוריים).

ניתן גם לחבר אותם לטלויזיה דרך מגבר (לא מגבר של סאבוופר), יישמעו טוב יותר מרמקולים הבנויים ברוב הטלויזיות

פורסם
  • מחבר

מה שעשיתי זה: לקחתי סבוואפר חיברתי את החוטים של הרמקול באס לאחד הרמקולים, כנראה שהם מתאימים לבאסים נמוכים יותר או כמו שאתה אומר צריך קופסא טובה יותר.

מחר כנראה אני יחבר אותם לרדיו של רכב שבא עם מגבר קטן, אגב רדיו של רכב בדרך כלל צורך 12V?

פורסם

הרמקולים האלו פשוט לא שווים התעסקות לקבלת באס. הם מסוגלים להוציא את הבאס הגבוה יחסית ולא זה שמרעיד חדר.

כן, רדיו של רכב עובד על בערך 12 וולט זרם ישר. [כאשר אוטו מונע יותר לכוון 13.8 וולט וכאשר לא מונע 12-13.5 בערך)

המגבר לא כזה קטן שם, אם זכור לי נכון : יש שם מגבר של כ 15 וואט RMS לרמקול עם עכבה של 4 אוהם( או של 8 לא זוכר בדיוק)

תחבר ליציאות הרמקולים האחוריים, ברוב רדיו מסוג זה ,הערוץ הזה מקבל יותר את הבאס.

אם יש לך ספק כח של מחשב, אתה יכול לחבר אליו , הוא אמור לעמוד בעומס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים