עבור לתוכן

בעיית ביצועים במחשב

Featured Replies

פורסם

היי חברים לא בטוח אם זה הפורום לשאלה שלי אך יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה...

יש לי מפרט מחשב :

I7 2600K

ASUS P8P67

8GB RAM GSKILL SNIPER

ASUS GTX 580 DC2

מסך SAMSUNG LED BX2450

עכשיו השאלה שלי היא כזו.... כל פעם שאני משחק משחקים בין עם זה באטלפילד 3 , סטארקראפט 2 , GTA IV , ASSASIN CREED וכדומה....

המחשב עצמו מראה לי FPS יחסית גבוהה אך יש לי ביצועים לא טובים , תקיעות של המסך כאשר מזיזים את העכבר... בדקתי טמפרטורות והן נראות פחות או יותר סבירות בין 50-70 גם של המעבד וגגם של הכרטיס מסך....

אם אני מואריד מ ULTRA SETTINGS או מ HIGH SETTINGS זה משפר ממש קצת אך עדיין הביצעוים לא חלקים....

אני לא מבין אם המפרט שלי חלש ... מה שמאוד לא נראה לי. או אם יש משהו במחשב שלא מסתדר.....

אני כבר עובד עצות !!! אשמח לעזרה....

• תגובות 63
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן... עשיתי גם פרמוט למחשב... ניסיתי הכל /:

פורסם

איזה ספק?

פורסם

לגבי הטמפרטורות - בין 50 ל70 נשמע לי קצת מוזר למעבד.

תבדוק בדיוק טמפ' של המעבד במנוחה ובמאמץ.

אם זה מעל 60 זה לאו דווקא בסדר. תלוי במארז ובסידור המאווריים הקיים, יכול להיות שהטמפ' גבוהות מידי.

תן קצת יותר פרטים.

פורסם
  • מחבר

ספק 750W של קרוסאיר

תגדיר טמפ מאמץ? במנוחה הטמפ נמצא על 33-35 יש לי קירור NOCUTA NH 14 שהוא קירור דיי טוב....

אני קצת מתקשה לבדוק במאמץ כי לא מצאתי תוכנה שמראה לי טמפ תוך כדי משחק.... ולהריץ PRIME 95 לא מדמה שום משחק כי הוא מביא אותך ל100אחוז LOAD מה שלעולם לא קורה במשחקים.

אל תשכח גם שזה 2600K המעבדים האלה עובדים בדרך כלל ב70-90 C .....

פורסם
  • מחבר

ב PRIME 95 אני מגיע לאחר כמה דק ל90c ואז אני מפסיק את ה TEST מתוך חשש למעבד....

האם זה הגיוני שהוא יתחמם עד 90... נראה לי שכן... הרי באף משחק אתה לא נמצא ב 100 אחוז LOAD....

אך מה שאני חושש ממנו זה שראיתי אנשים שברפיים מגיעים ל60-70 גג 80.... ואצלי לא כך הדבר.... האם למישהו יש ניסיון פה ?!?!!? אני חייב עזרה

קניתי מחשב חזק במטרה להנות ממנו ואני לא נהנה בכלל....

פורסם

אז מה למדנו היום?

1: מאייבורי כדאי שלא לקנות מחשב, בטח ובטח שלא ירכיבו לך אותו.

2. לפתוח את המארז והמאוורר ולראות אם יש משחה טרמית או לא כמו שאמרתי לך בעמוד הראשון, זה ממש לא סיפור ואם תנסה תראה שזה לא כל כך נורא.

פורסם
  • מחבר

אתמול קניתי את המאוור והתקינו לי אותו ב IVORY וזה עם המשחה שבאה עם המארז....

כל התהליך נעשה מול העניים שלי והכל היה תקין...

פורסם

מעקב

פורסם

יכול להיות שהמישחה לא מספיק טובה לא מרחו טוב או שלה התקנו את הקרוור טוב אם כזה קרוור לא צריך להיות בעיה יכול להיות בעיה בסרקולציה של האוור במארז תבדוק מתחים של הספק לוח וטמפרטורה שאין קפיצות בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הלוואי והייתי יודע לבדוק את כל מה שאמרת....

פורסם
  • מחבר

אם זה משנה אני משתמש ב ASUS OPTIMAL MODE ב SETTING של ה MB

זה מעין OC MODE קטן שבא עם הלוח

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה בHD TUNE .

אני לא יודע מה הייתי אמור לבדוק / לחפש .

לפי הבנצקמרק MAX = 121.6

MIN - 44.6

AVRAGE = 96.6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים