עבור לתוכן

מחפש סמארטפון ב1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סמארטפון לאחי. שימושים עיקריים הם שמיעת מוזיקה וWAZE. היות שיש לו נטייה לרצוח את הפלאפונים שלו חשבתי על MOTOROLA DEFY PLUS.

כמה שאלות:

1. יש למוטורולה תוכניות להוציא לו ICS?

2. יש חנות שמוכרת גרסה תואמת להוט מובייל (עם תדרי 850/2100 בדור שלישי) ובתשלומים במחיר נורמלי?

3. יש חנות שתשדרג לICS ותשאיר את האחריות?

4. או שאולי יש מכשיר עדיף במחיר הזה?

תודה.

פורסם

לדעתי ה-DEFY+ הוא בחירה מעולה :xyxthumbs:

מסך גדול, קומפקטי ונוח מאוד לאחיזה, קל, עמיד וחזק דיו ל-99% מהשימושים.

חשוב עם זאת לשים לו ROM יציב ומהיר כי אלו של המפעילות פשוט מזעזע.

1. לא ידוע לי. תבדוק פה קודם:

http://iandroid.co.il/forum/forum65.html?sid=5d6c5c3924911335aca6aad100428d9a

מדריך מפורט בעברית להתקנת ICS על DEFY+:

http://iandroid.co.il/forum/topic73327.html

2. לא חושב... יש גרסה כזו:

http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php

אני שמתי SIM של הוט-מובייל ב-DEFY ללא תמיכה ב-850 ועד כה יש לי קליטה אפילו טובה יותר ממה שהיה לי קודם באורנג' (משם נקנה המכשיר במקור). ובלי קשר - מה רע בגולן?

3. מן הסתם טלפוניקה ואנדרואידסטור אבל יש לא מעט פרטיים שיעשו זאת תמורת 100-150 ש"ח (תבדוק ב-IANDROID)

4. לא חושב שיש...

פורסם
  • מחבר

2. אני יודע שיש גרסה כזו, השאלה אם ואיפה מוכרים אותה.

3. אני יכול לעשות זאת לבד, השאלה היא מבחינת האחריות להמשך.

תודה.

פורסם

אם אתה יכול לחרוג קצת יש לך גם את ה- Samsung Galaxy S Plus (החל מ-1434 ש"ח), שחזק מהדיפיי משמעותית. מניסיוני עם הגלקסי אס המקורי, מאוד קשה להשמיד את המכשיר, גם אם ממש מנסים.

אמנם התקנת רום באופן עצמאי מבטלת את האחריות ברוב החנויות, אך הסיכויי שתצטרך להשתמש בה שואף לאפס. אם יש איזשהו פגם במכשיר, אתה תגלה אותו בהתחלה. ספורים הם המקרים בהם משהו אותו מכסה האחריות צץ לאחר זמן מה. מלבד זאת, הרבה פעמים הטענה שהחלפת רום מבטלת את האחריות נועדה לכיסויי תחת בלבד, ולמקרים בהם אנשים שלא מבינים מה הם עושים הורסים את המכשיר. בפועל, מאוד יכול להיות שיתנו לך אחריות גם אם החלפת רום.

לכן, מאוד מומלץ להחליף רומים באופן עצמאי, משפר פלאים את ביצועי המכשיר ולא באמת פוגע בך.

פורסם
  • מחבר

ברור שביטול האחריות הוא כסת"ח, לכן שאלתי אם יש חנות שמציעה החלפה בעצמה בלי בלבולי המוח הרגילים. אני מעדיף בשביול DEFY כי הוא מחסל פלאפונם סדרתי. אני יכול לקנות מחבר NEXUS ONE יד שניה בלי שריטה ב900 ש"ח ואני לא רוצה כי ברור לי שהוא לא יחזיק מעמד.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שניתן לפתוח כל DEFY לתדרים הנ"ל. תשקול לעשות את זה במכשיר שלך TMPUSR.

פורסם

מסתבר שניתן לפתוח כל DEFY לתדרים הנ"ל. תשקול לעשות את זה במכשיר שלך TMPUSR.

מה, מה, מה? על מה אתה מדבר? תן איזה לינק קריא ....

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
זו הדרך הפשוטה. כנראה שאפילו לא דורשת רוט. אם זה לא מצליח אפשר להשתמש בBASEBAND SWITHCER.
פורסם
  • מחבר

מה יהיה? ניסיתי ב6 החנויות הראשונות בזאפ. בצורה מאוד מפתיעה בכולן המכשיר "אזל מהמלאי". יש חנות אמינה שמוכרת את המכשיר הזה במחיר נורמלי?

פורסם
  • מחבר

הוא כבר קנה. תודה. המחיר בלינק קצת יקר אבל הוא ל36 תשלומים.

פורסם

קניתי את המכשיר שלשום ב-Omega Phones... :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתם חושבים שהמכשיר הזה עדיף על ה Samsung Galaxy W i8150 ?

פורסם

למה אתה חוטף ומקפיץ דיונים ישנים?

לא מנומס.

יש לך דיון משלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים