פורסם 2004 בינואר 921 שנים המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעיןלחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תבדוק יש כנראה קצר איפשהו , או שהחיבור של הספק ללוח לר טוב תנסה להותיא ולהכניס טוב , או שהחיבור ספק לשקע לא טוב , או שהספק שבק חיים -תנסה ספק אחר
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אל תמשיך להדליק!! אל תיגע בו ותוציא אותו מהחשמל , לפי מה שאתה אומר זה או שנשרף לך הספק כוח או לוח האם... אין לדעת עד שתקנה ספק כוח כדי לבדוק את זה...
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר מעבר לעובדה שאני לא רואה ממש סיבה לאף אחד מהם להשרף, שניהם מוצרים מצויינים ולא איזה שטות ג'נרית, המחשב לא עובד במגההרץ אחד מעבר לסטוק.. מוזר ביותר
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אתה יכול לנסת להדליק בלי לחבר את ההרדיסקים והCD (אולי אחד מהם מקצר)גם להוציא כרטיסי PCI ו USB יכול לעזור...אגב, אם זה לדלק לחצי שניה, יש מאוורר שלא מסתובב (אולי הרכיב שמתחתיו הלך) ???
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אף אכיב לא מתקלקל מפעולה של חצי שניה בלי מאוררלמעבד עם היטסינק בלי מאורר יקח כמה דקות להשרף (בתנאי שאין לו הגנה כמובן)תתחיל להוציא ריכבים ולראות אם יש שינוי
פורסם 2004 בינואר 921 שנים זה מאה אחוז קצרתנתק את כל הכוננים הקשיחים והאופטיים ואת כל הכרטיסים שעל הPCI.תשאיר רק את הכ. מסך, זיכרון ומעבד (כמובן שגם את המאוור והסינק של המעבד)תבדוק שאחד הכבלים של הספק לא חשוף ומקצר את הלוח אם.***תבדוק את זה טוב ויסודי לפני שאתה מנסה להפעיל מחדש הכל. כמובן שתנתק את המחשב מהחשמל בזמן שאתה עושה את כל זה.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר הכל מנותק - מאווררים, פאן קונטרולר, הארד דיסק, כונן דיסקטים, צורב, כרטיס קול ורשתהבעיה ממשיכה.. עוד רעיונות ?המארז שלי די מאובק, יש מצב שזה מזה ?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים משהו שלמדתי מניסיון זה שאם יש הרבה אבק אז בסופו של דבר תצטבר עליו לחות ואז הוא יהפך ל"גוש מים רירי ומגעיל" שמוליך חשמל. (קצר)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים ובקיצור הקצר הזה הוליך לשריפת לוח האם או הספק(אני מניח שזה הלוח...) תממש את האחריות כל עוד אתה יכול...
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תנתק את הספק מכל החומרה במשחשב (כולל הלוח אם)תקצר את הכבל הירוק עם השחור בחיבור חשמל שנכנס ללוח אם ותראה אם הספק נדלק (המאורר שלו מסתובב)חובה לנתק קודם מכל הרכיבים
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים תוציא את כל הכרטיסים מהסלוטים שלהם ותעשה פו בפה ותחזיר חזרה יתכן שיש לך קצר או מגע לא טוב שנגרם מאבק מצטבר.מומלץ לנקות את המחשב מאבק ע"י תרסיס אוויר יש כאלה בחנויות צילום או אפילו שואב אבק שמוציא אויר.
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים פעם אחרונה שהיה לי דבר כזה המעבד מת.תנסה להוציא את המעבד ולראות אם המחשב עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.