עבור לתוכן

שאלה בקשר לH100

Featured Replies

פורסם

יש לי H100 אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים אם זה יעזור? במידה כן ואיזה מאווררים עדיף לקחת? ברור שזה יהיה 120MMX120MM ,אז איפה כיוון המאווררים יהיו ? יעניי (נכסים לגוף הקירור או מוצאים)

פורסם
  • מחבר

Upppp

פורסם

אין סיבה להקפיץ ! קצת סבלנות..

כמו כן חיפוש היה חוסך לך את פתיחת התרד הזה ! בכל מקרה אם כבר אתה מוסיף מאווררים, רצוי מאוד שכולם יהיו זהים, ואם אתה מחפש ביצועים ושקט הכי טובים אז לך על הGT של SCYTHE :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר,אז אני מוריד את ה 2

מאווררים המקורי שקיבלתי אותם מ H100 ואקח 4

מאווררים תואמים,לא מפריע לי אם זה די רועש.

אני לא יודע איזה

מאווררים טובים.

מה כדי לקחת?

Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 5400RPM

או

Noctua NF-F12 PWM 120mm Case Fan 1500RPM

ועוד משהו אם אני צריך בקרי המאווררים?

פורסם

mtao21 אתה קצת מתפזר פה, אני מציע שתעיין בדברים לפני שאתה קופץ לרכוש, שני המאווררים שהצגת שונים לחלוטין אחד עם 5000+RPM והשני עם 1500 RPM שזה לא בדיוק מקום להשוואה.

מבחינת רמת שקט אם אתה רוצה משהו שקט אז עד ה1500RPM מעבר לזה אפשרי להגיד שזה כבר רועש..

יש לך את דגמי הGT עם 1450RPM שהם נחשבים לטובים יותר..

פורסם
  • מחבר

הבנתי,אך לא מפריע לי הרעש מצדי שיהיה די רעש.

אני ארכוש מוצר ב KSP אני רק מברר ,לקחת 4 המאווררים.

Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 5400RPM שזה בטוח רועש ומהר אולי יעשה קירור טוב?אז אני צריך לרכוש 4המאווררים.

פורסם

אתה קצת מפספס את המטרה..זה שהמאוורר בעל RPM גבוה לא אומר תמיד שזה טוב לקירור..

הרדיאטור בנוי בצורה כזו שהוא יכול להתמודד עם RPM מסוים..נמוך מדי יניב תוצאות נמוכות..גבוה מדי יניב גם את אותם תוצאות..או תוצאות לא הכי טובות..זאת לעומת מאוורר בעל RPM בינוני..ולכן הצעת את הGT שעובד ב1450 או במקסימום ה1850..מעבר לזה יהיה בזבוז..

פורסם
  • מחבר

אתה צודק כי חקרתי הרבה,אמרו שעדיף לקחת את הNoctua NF-F12 PWM 120mm Case Fan 1500RPM.

פורסם
  • מחבר

כן יודע זה Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 1450RPM

אך אקח Noctua NF-F12 PWM 120mm Case Fan 1500RPM ותודה העזרה שלך.

אעכדן אותך אחרי שאשיג אותם ואעלה התוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים