פורסם 2004 בינואר 921 שנים טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב...אני מתכוון לקחת ככה:AMD Athlon 64 3000+Asus K8V Deluxe512MB Samsung original memory PC3200TT420w P/Sכרטיס מסך אני משאיר...יש לכם הצעות?לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי...בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרוןבסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש)יש הצעות?ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה...הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה?לא כל כך מזיז לי רעש...תודה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אני לא חושב שיש היום כל צורך במעבד 64 סיביותתחכה עוד קצת (וכן אני מדבר על חודשים)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אני מציע לחכות לצ'יפסטים החדשים יותר, כלומר ה- SiS 755 וה- ALi האלו.מרשימים הרבה יותר מה- K8T800 וה- nForce3.הלוח שלקחת הוא לאוברקלוק, אז קח זכרונות בהתאם.לגבי המאווררים - אני דלוק על ה- Stealth של Vantec ;D
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תחליף זכרונות, סמסונג גרועים בזכרונות.קח: Mushkin,OCZ,Kingston,Geil,Corsair.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תחליף זכרונות, סמסונג גרועים בזכרונות. קח: Mushkin,OCZ,Kingston,Geil,Corsair. הסמסונג בסדר גמור[+ ]. בכל מקרה, גם אני לא רואה שום צורך במערכת מבוססת A64, במיוחד לא כרגע שהצ'יפסטים/לוחות עדיין לא מפותחים. והת'רד הזה צריך להיות בפורום מפרטים...
פורסם 2004 בינואר 921 שנים כן, זה המעבד הזה.והסמסונג האלו טובים מאוד, פשוט לא לאוברקלוק. כלומר, אני לא רואה סיבה שהם יגבילו אותך בעוד 15-20Mhz FSB, אבל זה לא העניין.
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר אני רוצה לקנות 64ביט. בקשר לזכרונות - כתבתי שאני לא עושה אוברקלוק למעבד! תקראו קצת אני לא צריך זכרונות לאוברקלוק רק זכרונות אמינים ובמהירות נורמלית זה הכל... והאסוס לא כזה טוב לOC ד"א... אה ולזה שאמר לחכות, אני כבר מסוף אוקטובר מתכנן לקנות מחשב, בקצב הזה אני בחיים לא אקנה
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים אבל ג'ון - בנית שילוש נהדר. אבל יש לי הצעה: תיקח שני סטיקים של TWINMOS 512MB, כל אחד ב-425 ש"ח. אם כבר קונים A64, הולכים עד הסוף. נ.ב. אם אינך מבצע OC - אתה יכול להישאר עם ההיטסטיק המקורי של AMD. תתחדש!
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר תודהאבל למה לקחת טווימנוס אם אני בכלל לא עושה אוברלקוק?בגלל התזמונים?תן בבקשה לינק לסטיק של 512 טוב במחיר סביריש לי כסף, אבל אני מעדיף להשקיע אותו במודינג ובכרטיס מסך חדש מאשר בזכרונות לאוברקלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.