עבור לתוכן

מסך 37 LED ... האמת .. שתקציב חופשי :]

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש.

אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים.

1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב.

2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה.

3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה.

התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה.

ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו

מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המחשב דרך הראוטר לטלוויזיה ובעצם להריץ סרט 1080 מבלי חוטים וכבל HDMI וכל זה מבלי שהסרט יגמגם ? כי אם כן אז זה מדהים.

בכל מקרה, תודה רבה לכולם !

פורסם

כן, לטלוויזיות SMART חדשות יש סטרימר מובנה שמאפשר לך לבצע שיתוף תיקיות באמצעות SMART SHARE שזה בעצם בדיוק כמו סטרימינג. אם אתה רוצה לחבר את המחשב לרשת שים לב- במע' WIN 7 יש אופציה מובנית של שיתוף קבצים כך שלא צריך לעשות כלום, אבל ל-WIN XP ומטה אתה צריך להוריד תוכנת שיתוף- יש את NERO MEDIA HOME 4 ויש את PLEX. לבחירתך.. עוד חשוב לדעת שאם אתה מתחבר באמצעות ראוטר שרחוק מהטלוויזיה ומנסה להזרים סרטי HD יכול להיות שזה יהיה מעט איטי, ובמקרה כזה כדאי להשתמש בחיבור ישיר עם כבל LAN.

מקווה שעזרתי,

אייל נציג קבוצת חי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים