עבור לתוכן

מחשב חדש - מפרט גיימינג ועיבוד גרפי

Featured Replies

פורסם

אהלן.

למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0

. מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, סימולטורים ו-FPS למינהם.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גרפי+קירור מעבד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. סידני :)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חיבורים ל-SATA3, USB3, כל הפיצ'רים החדשים של ivey bridge שיתמכו בלוח אם.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שידרוג של כרטיס מסך בעוד שנה עד שנתיים.

הערות כלליות:

1. ידוע לי שההבדלים בין Sandy ל- Ivey לא קריטיות מלבד יכולת מוגבלת ל-OC במעבדים החדשים בגלל חימום יתר. בכל זאת, אני מעדיף Ivey וחשבתי על כיוון של Core i7 3770

2. אני תמיד בודק לוחות אם של אסוס ללא הצדקה כלשהי... פשוט אני רגיל אליהם ויש להם פיצ'רים נחמדים.

למשל: P8Z77-V Pro

P8Z77-V-Deluxe

Z77 SabreTooth

אם משהו פה עדיף וכדאי אז אשמח להמלצה.

גימקים שיווקיים כמו יכולת לעשות OC דרך WIFI ממש ממש לא מעניינים אותי.

3. זכרונות - מעדיף 2X8GB עם פרופיל נמוך בגלל הגוף קירור מסוג Xigmatech

תודה רבה :)

פורסם

באיזה חנות אתה רוצה לקנות? :hi:

פורסם
  • מחבר

אני גר בחו"ל אז אין רלוונטיות לחנות.

חשוב לי שמישהו ימליץ לי על מפרט כי אני אובד בים של הרכיבים וכבר קשה לי להבין איזה רכיב תואם יותר לרכיב אחר ואיך הניצול יהיה מקסימלי ביחס לביצועים ולכסף.

אני למשל לא מצליח להסגר על לוח אם, זיכרון וספק.

מבחינת הפיצ'רים שינצלו את המקסימום מהמעבד ויתנו גמישות מהלוח אם ומספיק חיבורים עם אופק עתידי להרחבות.... קיצור אני גמור ומותש מהסקרים באינטרנט :-D

פורסם

היי

אז סבבה אתה צריך לוח אם נחמוד שהיה תמיכה ב PCI-E -3 ..

כמו חיבורים יו אס בי 3 סאטא 3 .RAID,ESATA דברים סטנדרטים...

אז כך את המפשוט מבניהם ....SABERTOOTH הוא יותר לאוברקלול ויש לו יכולות בישיבל דברים כאלה וקירור..

P8Z77-V PRO מתאים לך יותר מבחינת לוח עם הכל הדברים שצריכים היום וגפ כמה פיצ'רים נחמדים..

לגבי זכרון Corsair כזה היה מתאים מאוד

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/memory-corsair-ddr3-4gb-1600mhz-single-p-11027?cPath=26_270

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים