עבור לתוכן

התחביב החדש שלי - הגיעו תמונות

Featured Replies

פורסם

מה התקציב שאתה נותן?

יש לך את הSirio 18 שנמכר בטוואר במחיר של 189.90.

תבדוק אותו.

• תגובות 267
  • צפיות 27.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עזוב אותך..

תן לבן אדם להנות עם מה שהוא קנה.

אחרי שהמנוע ימות לו שיחליף

למה לקנות עכשיו עוד מנוע?

פורסם

כי המנוע הזה רק יוצא לו את החשק מהתחביב,

תחשוב שאתה היית מגיע למסלול, וכל שנייה מכבה ת'מנוע ומשחק בשסתומים כדי שהמנוע יעבוד נורמלי?

כל פעם?

פורסם

אז ישר עוד 1000 שקל?

היה עדייף שהיה הולך על מכונית אחרת שמהתחלה מגיעה עם מנוע טוב.

פורסם

בגלל זה אני אני אומר לו כאן, שימכור את המנוע לפני שהוא בכלל מתחיל את ההרצה,

כך הוא לא יפסיד אגורה ובמקום המנוע הזה יקנה אחר.

פורסם
  • מחבר

המכונית כבר הוזמנה אז להחליפה - לא בא בחשבון

לגבי המנוע - נחייה ונראה

1000 שח לא מפחידים אותי בכלל .

תעלו תמונות של מה שיש לכם

פורסם

יש לכם מושג מאיפה אני יוכל להשיג אנטנה חוט כזאת (כמו שיש בסרטים שמMcChicken Luther קישר אליהם) שקולטת טוב באמת? (כי זאת שיש לי עכשיו באמת קולטת מעולה היא של רדיו גדולה מאוד אבל היא לא תורמת ליציבות של המכונית שעפים איזה רמפה).

וגם אפשר להשיג משהו טוב\נחמד שלא צורך הרבה תחזוקה ב1000 -? (אני אוהב את כל העיניין הזה אבל לא מוכן להשקיע הרבה כסף ועכשיו נזכרתי שמהחנות שאני עובד בה עובד איתנו איזה מהנס גאון והוא כמעט ב100% יוכל לסדר את המכונית ככה שעם אני זוכר את המכונית טוב אז לא נראה לי שאני יצטרך משהו אחר).

בכל מקרה הסרטים שהעלה McChicken Luther ממש מרשימים.

אה והלוואי ואני הייתי יכול להגיד 1000 שקל לא מפחידים אותי :)

פורסם

אותי זה דווקא כן מפחיד אבל אני יודע איך לשמור על המכוניות , קניתי במכה בבר מצווה שניים ב6000 אחת T-MAXX ובאגי כזה חמוד סוס כזה... עשיתי עליו חופה ויצא יפה לאאלה...

ואני שומר עליהם כמו על הזי* שלי :x

פורסם

ממש יפה אחי אהבתי.

אני יודע שאני לא הכי קשור עם השאלות שלי אבל למי יש תשובה?

פורסם
  • מחבר

מפגש הבא כל אחד מביא את הבובה שלו

פורסם

אני לא מביא שום חיה ששוקלת 6 ק"ג ועולה 4000 שקל למפגש..

פורסם

גם אני , רק לד"א , הזמנתי לפני יומיים גם באגי קטן וגם סאבג' SS עם כמה תוספות... נראה מה יהיה , הייתי גם רוצה שמישהו יבוא לצלם את הצי שלי... (4מכוניות) אחת TMAXX אחת באגי INFERNO ועוד שבועיים שלוש צריכות להגיע הבובות החדשות...

פורסם

מה הזמנת?

אני רוצה להזמין את הPCR שיהיו ירוקים בצד.

פורסם

גם לי שי מכונית אחת 2X4 כבר לפני שלוש שנים טובות מאז היא עברה שיפורים שיפורים בעיקרון המכונית עלתה 3000 שקל עם הכל אבל אחר כך שפרתי אותה באיזה 2000 שקל נוספים ...

בהתחלה היא הייתה נישארת לי 20 דקות אבל עכשיו שיפרתי לה גם את המיכל דלק וכרגע היא נישארת בסביבות ה 40-45 דקות..

כרגע המכונית מגיע ל 130 קמ"ש (בדיקה שלי) בעיקרון המונע שלה היה אמור להגיע ל 160 אבל כנראה שלא ;)

מחר בבוקר אני יעלה תמונות אבל מאכשיו אני אומר לכם הי מלוכלכת בטרוף מרוב התחרויות שאני וחברים שלי עושים בבוץ אולי אני יעלה סירטון שלה שהיא נוסעת במהירות המקסימלית שלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים