פורסם 2004 בינואר 921 שנים הT-maxx מכונית חמודה..רק הבעיה המרכזית והגדולה שלה זה המנוע, ה2.5 הוא מנוע ממש בעיייתי.חבל שלא התייעצת איתנו לפני הרכישה.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר תיזהר מהמכס אמורים לשלם רק מע"מ . frenzy - מה הבעיה עם המנוע ? וה T-MAXX זה המכונית הכי נפוצה . לא רציתי לקנות אותה ובגלל זה קניתי את התאומה שלה ה- SPORT MAXX
פורסם 2004 בינואר 921 שנים לי כבר יש TMAXX עם כל השיפורים וכל התוספות בבית... אתם מוזמנים לבוא לראות... אין לי מצלמה ובגלל זה לא אוכל לצלם אותה...
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מה הבעיה עם המנוע 2.5?אתה מוזמן להכנס לפורומים של טראקסס ולראות על מה כל ההיסטריה..לי יש Ofna Titan עם מנוע Force..שילוב מנצח.אני מציע לך למכור את ה2.5 בEBAY ולקנות במקומו Sirio.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים המכס אמור להיות 30% אבל בזמן האחרון הם קצת לא עקבים שם.. זאת אומר שאתה יכול לשלם 30% (18% מע"מ + 12% מכס) או 18% מע"מ או לא לשלם בכלל.. (כמוני) סרטונים למי שמעוניין יש ב http://trilordy.com/trivideo.html הנה תמונה של הבובה שלי: Engine: HPI Nitro Star S-25 מת עליה!
פורסם 2004 בינואר 921 שנים בכלל לא רע,והמנוע פורס הוא אחלה מנוע, הוא אגב מיוצר ע"י פורס בשביל Ofna וHPI.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר מה הבעיה עם המנוע 2.5?אתה מוזמן להכנס לפורומים של טראקסס ולראות על מה כל ההיסטריה..לי יש Ofna Titan עם מנוע Force..שילוב מנצח.אני מציע לך למכור את ה2.5 בEBAY ולקנות במקומו Sirio.גם אתמול שגלשתי בפורומים שלהםוגם כרגע אני מוצא רק שווחים למנוע החזק מאד הזה .וגם שותפי ל"פשע" (אהבת RC CARS ) שיש לו DURATRAX THUNDER QUAKE אמר לי שזה זה " כלי כלי " בעיקר אחרי קניית הקיטים לשידרוג .זה נכון שהוא לא יהיה T-MAXX בכוח ובעבירות אבל יהיה מאד קרוב לזה ויהיה מהיר יותר .עריכה :הינה הסרט - תודה רבה לנועם (פורשר)http://my.ort.org.il/store/bialik/Stuff/sportmaxx_net.avi
פורסם 2004 בינואר 921 שנים גם לי יש\היה רכב שטח גדול כזה (עם מצבר\בטריות) והוא היה ממש ממש מהיר יחסית אבל שהחלטתי שהטווח קליטה שלו לא מספיק אז החלפתי לו אנטנה לרכב (ונראה לי גם לשלט) ואז הוא היה עובד תקופה ממש יפה ומהיר ואז יום אחד החליט שהוא מפסיק לעבוד שום טכאני של טלוויזיות וכדומה לא מסכים להתעסק איתו בעיר שלי ואומר שהם לא מטפלים בזה למישהו יש מושג עצה?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר אתה אמור לדעת שחימום זה בעיה שאני אוהב לפתורכבר יש התיעצות עם חבר קרוב שהוא אמן בבנית דברים מוזרים לאופנועים ולבנות לזה בלוק קירור נוסף או סעפת יניקה גדולה יותר לא צריכה להיות בעיה גדולה .
פורסם 2004 בינואר 921 שנים שמע, הקטע הוא לא בעיית החימום אלא העובדה שהמנוע הזה לא כל כך אמין, למרות כל הזמן שטרקסס השקיעו בתיכננו.אני הייתי ממליץ בכלל להתרחק מהמנוע וברגע הראשון כשאתה מקבל אותו למכור אותו ולקנות מנוע חלופי,גם יותר כוח, גם יותר אמינות.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים איך יש לכם כסף לקנות את הצעצועים המגניבים האלה יש לומר תמיד חלמתי על מכוניות כאלה אפילו עכשיו אני האיתי חוסף לזה כסף אבל שמעתי שזה המון המון התעסקות יענו המנועים נורה רגישים ויכולים להערס מהר מאוד ולכן אני מפחד לקנות אחד כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.