פורסם 2004 בינואר 2921 שנים עופר , שיהיה בהצלחה בהרצה מחרגם אני אני עושה מחר הרצה למכונית שלי.אבל תקפוץ מתי שהוא הא?
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים גם אני מחר בירקונים , כפיר תבוא איתי ? עופר , נתראה שם אחי , תבואו , יהיה ממש ממש כיף.המקום נמצא בירקונים(DUH?)כל מי שמכיר את המקום שיש שם ACE ואופיס דיפוט ואת החנות לעיצוב הבית הזאת , אז זה שם , תיכנסו אבל איפה שהמשתלה שם בצד שמאל יש שם שביל קטן סעו ישר וכבר תראו את המסלול , זהו להיום.
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים מה דעתם לעשות מסלול MONSTER TRUCK ? ;D לי ול-shibby יש מכוניות כאלה שאכפת לנו לא לתרום אותם ;D ( )
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים גם אני מחר בירקונים , כפיר תבוא איתי ? עופר , נתראה שם אחי , תבואו , יהיה ממש ממש כיף. המקום נמצא בירקונים(DUH?) כל מי שמכיר את המקום שיש שם ACE ואופיס דיפוט ואת החנות לעיצוב הבית הזאת , אז זה שם , תיכנסו אבל איפה שהמשתלה שם בצד שמאל יש שם שביל קטן סעו ישר וכבר תראו את המסלול , זהו להיום. ירקונים אתה מתכוון מול קניון אילון? ברמת גן? ליד דן-דיזיין? (המרכז לעיצוב הבית..)..? : אם כן, זה 5 דקות נסיעה מהבית שלי, אולי אני אבוא, איפה אתם תעשו את זה שם?
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים מחבר ירקונים זה בצומת ירקונים ולא ליד קניון איילוןכל מי שרוצה ויכול להגיד מוזמן אני מגיע עם חבר שיש לו גם מונסטר עדיין לא הגיע המנוע החדש וגם לא המד טמפאבל אין לי סבלנות אז אני אריץ עם המנוע הזה.
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים ירקונים זה בצומת ירקונים ולא ליד קניון איילון כל מי שרוצה ויכול להגיד מוזמן אני מגיע עם חבר שיש לו גם מונסטר עדיין לא הגיע המנוע החדש וגם לא המד טמפ אבל אין לי סבלנות אז אני אריץ עם המנוע הזה. תוכל להסביר לי ביותר פירוט, מפה או משהו? זה קרוב לאיפה שאני גר, שאני גר בערך 5 דקות נסיעה מקניון אילון..? :
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים אוקי, אין סיכוי שאני בא.. :-\ אוף, דווקא רציתי לראות איך הדבר המפלצתי הזה שורף את האדמה. לפחות תביא תמונות או איזה סרטון נחמד, מהנסיעה הראשונה..
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים מחבר חבל !!אתה תוריד לו 50 אחוז מהערך!אל תעשה את זה ממש חבלאין מה לעשות , האוטו פה מולי כל הזמןהוא רוצה לצאת כבר לאכול קצת שטחמי אני שאמנע ממנו
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים טוב, בשעה טובה הזמנתי את ה-Savage SS והמון המון מוצרי אפטר-מרקט,וגם מנוע נוסף של RB,הלא הוא ה-WS7II . במזל הרכב עצמו יגיע עוד חודשיים-שלושה,כי אין במלאי ועד כמה שהבנתי גם המלאי שאמור להגיע כבר נכחד :-\. כשאני אסיים לבנות אותה היא תעשה ל-Maxx ככה( ;D):
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.