פורסם 2004 בינואר 921 שנים שלום לכולם היום התחלתי (יותר נכון אני ממשיך ) תחביב עתיקמכוניות שלט רחוקרכשתי לי את הבובה הזאת :http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0161p?&I=LZ0508**ועוד כמה שידרוגים מגניביםשדרוג כוח למנועשדרוג תיבת הילוכים שדרוג הנעה (מ 2X4 ל4X4 )שלט וסטרטריצא קצת פחות מ 3000 שח כולל משלוח .בקרוב זה יגיע אלי אם למשהו יש משהו דומה וכו , אשמח אם נעשה לנו גם מפגשים כאלה .
פורסם 2004 בינואר 921 שנים ואיי נראה משהו עצבני ביותר! ואיזה שידרוגים חבל על הזמן , בכיף הייתי קונה דבר כזה אם היה לי כסף..... לאיזה מהירות זה מגיע?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר האמת שאני לא יודעהדגם הזה נועד במיוחד למהירות , אבל עם השיפורים של ההנעהויותר חשוב השיפור של תיבת הילוכיםאני מעריך שזה לא יהיה לאט .דרך אגב לקנות כאלה משומשים זה בכלל לא יקרומסתבר שיש קהילה גדולה שלהם בארץ ואפילו יש להם אתר שדומה מאד מאד מאד לשלנו WWW.RCZONE.CO.ILויש שם מדור יד שניה וסיפור כזה משומש עולה סביב ה 1000 .דלק עולה בערך 100 שח לגלון (מיכל מלא במכונית זה גג 250CC ).
פורסם 2004 בינואר 921 שנים המכונית נראית יותר לאווירות בשטח מאשר למהירות על כביש.לחבר שלי יש גם אחת והיא פשוט פצצה.נ.בזה תחביב י-ק-ר מאוד
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר קראתי עליה בלילה .מהירות לאחר השידרוג צפויה להיות 45 מייל לשעה .המתלים של הרכב ניתנים לכיוון החל מ 4 אינצ גובה גחון - קרקע עבור עבירות מקסימלית בשטח ועד ל פחות מחצי אינצ עבור מרוצי כביש .לכל תחביב יש את ההוצאות שלו (כאילו שמחשב זה זול)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תגיד אחי לכמה זמן הסוללה מספיקה כי אני זוכר לחבר שלי היה משהו דומה ו המצבר הספיק רק ל 20 דקות וטעינה לקחה 8 שעות
פורסם 2004 בינואר 921 שנים חחח איזה יופי....בכפר סבא נפתחה חנות חדשה ... רק למען זה... מטוסים,מסוקים,מכוניות,ספינות על שלט...(האיכותיים והיקרים אם הבנזין...)איזה מגניב זה...הייתי מת לאוטו כזה...היה לאחד בכיתה לי מונסטר טרק שעה 60 או 80 קמש...(זה היה אוטו אם דלק)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תגיד אחי לכמה זמן הסוללה מספיקה כי אני זוכר לחבר שלי היה משהו דומה ו המצבר הספיק רק ל 20 דקות וטעינה לקחה 8 שעות מדובר פה במכונית על דלק, ליתר דיוק נייטרו :
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר LOLאין מצבר !יש בטריות להפעלת הסרבו של ההיגוי והמצערת , אבל זה לא זולל חשמל .זה מנוע נייטרו (בנזין מעושר )
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אבא של חבר שלי מוסכניק , גם כן מתעסק עם זה...הוא הרכיב לאוטו שלו מנוע נוסף לשני הגלגלים הקידמיים.וכמובן מיכל דלק נוסף איך שהוא דחף לבפנים.אני חייב לציין שהאוטו מבחוץ נראה על הפנים , הוא היה חייב להסיר פלסטיקים מסויימים כדי להכניס את המנוע\מיכל דלקאבל האוטו בהחלט נוסע מהר
פורסם 2004 בינואר 921 שנים תתחדש MAPHISTO.אם תמצא עוד כמה אנשים אם רכבים כאלה תוכל לפתוח ראלי במדבריות של באר שבע ;D
פורסם 2004 בינואר 921 שנים קראתי עליה בלילה . מהירות לאחר השידרוג צפויה להיות 45 מייל לשעה . המתלים של הרכב ניתנים לכיוון החל מ 4 אינצ גובה גחון - קרקע עבור עבירות מקסימלית בשטח ועד ל פחות מחצי אינצ עבור מרוצי כביש . לכל תחביב יש את ההוצאות שלו (כאילו שמחשב זה זול) לא אמרתי שהתחביב שלי זה המחשב : אבל כן גם התחביב שלי יקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.