עבור לתוכן

צריך המלצה למארז full tower

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבל שאין לו גירסה עדכנית עם USB3

עריכה: אגב גם לא מצאתי את הנתונים שלו לגבי מרווח של כרטיס מסך. לא מופיע באתר שלהם

• תגובות 50
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב 815 זה כבר יותר ממה שאני רוצה להוציא כרגע על מארז

וחוץ מזה 280 מ"מ זה גבולי, הכרטיס שאני לוקח באורך 275 מ"מ

פורסם
  • מחבר

נראה לי אם יביאו את הגירסת USB 3 של הHAF 922 זה מה שאני אקח.

בינתיים המועמד המוביל זה ה Antec 1100 למרות שקצת מאכזב אותי שהוא מגיע רק עם שני מאווררים.

הCM 690 גם מאד יפה לדעתי אבל הוא קטן בכמה סנטימטרים ממה שאני מחפש (עוד לא החלטתי אם זה משהו שאני מוכן להתפשר עליו)

פורסם

יש לך את ה - NZXT PHANTOM 410, לא נופל מה - HAF 922 ויש לו USB 3.

פורסם
  • מחבר

הוא גם אופציה, אבל מבחינת מידות הוא פחות או יותר כמו הCM690, בנוסף כשמחברים לו מאוורר קדמי רשום שיש רק 280 מ"מ מקום לכרטיס מסך, קצת גבולי וגם לא אהבתי את המיקום של היציאות USB שלו.

אבל הוא בהחלט עדיין אופציה.

יש כל כך הרבה מארזים טובים שזה ממש מבלבל

עריכה: אני רואה שהפאנטום מאד פלסטיקי, מעדיף מארז מתכת

פורסם

בינתיים המועמד המוביל זה ה Antec 1100 למרות שקצת מאכזב אותי שהוא מגיע רק עם שני מאווררים.

מה הבעייה להוסיף לו מאווררים?

פורסם
  • מחבר

שום בעיה, השאלה אם צריך...

פורסם

צריך? כנראה שלא. אז למה הוא מאכזב אותך?

פורסם
  • מחבר

לא מאכזב, האמת המסקנה שהגעתי אליה שכנראה כל המארזים האלה שאני מתלבט בינהם טובים מאד ושאני צריך ללכת על מה שהכי מוצא חן בעיניי.

בינתיים אני מחכה לתשובה אם אפשר להביא את הHAF 922 בגירסת הUSB, אם לא, כנראה שאלך על ה1100.

אני רק מקווה שהוא שקט יותר ממה שהאורורה שלי נהיה אחרי 5 שנים של פעילות :)

עריכה: כמה זה מוסיף שיש שליטה על המאווררים כמו בSniper?

פורסם

האורורה שלי שקט מאוד גם אחרי 5 שנים...

פורסם
  • מחבר

החלפת לו מאווררים?

אני לא בטוח מה עושה שם את כל הרעש, אני מתעצל לפתוח את המחשב ולהתחיל לחקור, כנראה שאעשה את זה השבוע.

האמת, זה אמנם המארז היחיד שבחרתי לבד אבל אני חושב שלא יכולתי לבחור מארז טוב ויפה יותר.

ראיתי שהם הוציאו את הSumo 5115 שזה לגמרי אותו מארז, לצערי בIQPC לא מתכוונים להביא אותו, אחרת בכיף הייתי בוחר בו.

פורסם

לא החלפתי כלום, פשוט שמרתי עליו נקי מאבק.

ה-SUMO זה אותו מארז עם שם שונה. אתה יכול לקנות מארז פשוט למחשב הישן ולהמשיך איתו.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, זה ישמע מפגר אבל אני מרגיש שגם ככה אני עושה עוול למחשב שאני נוטש אותו עבור חדש, אז בינתיים החלטתי לשמור אותו כמו שהוא :)

אני רואה שהSumo 5115 הוא בלי USB3.

אני משתדל גם לשמור על המחשב נקי מאבק, פעם בכמה זמן אני מנקה עם קומפרסור.

יכול להיות שהרעשים דווקא באים מאחד המאווררים שלא שייכים למארז.

פורסם

המארזים של ANTEC לא בנויים מפלסטיק זול כמו CM שהם יחסית יקרים בארץ והרבה פלסטיק לי יש ANTEC P193V3 אחלה מארז לא פלטיק זול ענקקקקק מלא מקום ושקטטטטטטט מאוד גם ה P280V3 שהמליצו פה מומלץ מאוד במיוחד שהוא במחיר 390 ש"ח במקום 600ש"ח שהיה והוא הרבה יותר טוב ממה שיש לך עכשוו שווה כול שקל בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים